Αποστολέας Θέμα: Που αλλού στην Ελλάδα θα μπορούσαμε να ζήσουμε, εκτός από την πόλη που ζούμε?  (Αναγνώστηκε 6979 φορές)

Αποσυνδεδεμένος zivot

• Full Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Θέλω και πάλι να ταξιδέψω!!!
Είμαι από Θράκη,έχω ζήσει ένα μικρό διάστημα Θεσ/νικη και τώρα ζω Ναύπλιο...θα ήθελα σίγουρα και πάλι να φύγω κάπου...πιθανόν να μου άρεσε η Καβάλα ή και η Πάτρα...και λέω πιθανόν, διότι όταν μια πόλη την βλέπεις τουριστικά δεν έχει καμιά σχέση με το όταν την ζεις!!!
Το μαγευτικό επί παραδείγματι Ναύπλιο δεν παύει να είναι μια επαρχία-όπου "ψιλοπήζεις" και βαλτώνεις αν δεν φεύγεις συχνά!!!
To be or not to be that's the question...

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Είμαι από Θράκη,έχω ζήσει ένα μικρό διάστημα Θεσ/νικη και τώρα ζω Ναύπλιο...θα ήθελα σίγουρα και πάλι να φύγω κάπου...πιθανόν να μου άρεσε η Καβάλα ή και η Πάτρα...και λέω πιθανόν, διότι όταν μια πόλη την βλέπεις τουριστικά δεν έχει καμιά σχέση με το όταν την ζεις!!!
Το μαγευτικό επί παραδείγματι Ναύπλιο δεν παύει να είναι μια επαρχία-όπου "ψιλοπήζεις" και βαλτώνεις αν δεν φεύγεις συχνά!!!

Ζεις σε μια απο τις ομορφοτερες πολεις της Ελλαδας (τουλαχιστον τουριστικα). :happy:

Αποσυνδεδεμένος zivot

• Full Member
  • Θέλω και πάλι να ταξιδέψω!!!

Ζεις σε μια απο τις ομορφοτερες πολεις της Ελλαδας (τουλαχιστον τουριστικα). :happy:
Βρε αυτό με έφαγε και ο άντρας μου που δεν ξεκολλάει απο τον τόπο του...Μου αρέσει να αλλάζω...δεν μπορώ για πολύ κάπου...
To be or not to be that's the question...

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
εκτος απο τη θεσνικη που ζω θελω πολη με πολλα ερεθισματα με πολλα ταξιδιωτικα γραφεια και αεροδρομειο...με καθολου κοτσομπολιο...και με λιγη ρυπανση.. να περπατιεται και ναναι ανθρωπινη...
να εχει και πολλα βιβλιοπωλεια..
να χει νερο... και καλους ανθρωπους....
τωρα ετσι που ταπα απο ελλαδα μονο θεσνικη...ειναι....
δεν ξερω μπορει και αθηνα να αντεχα.....αν καθαριζε απο τους πολλους αλλοδαπους..με την μυστηρια συμπεριφορα τους...
εζησα καποια χρονια ρεθυμνο σαν φοιτητρια.... και ευτυχως που εκαμνα τουρισμο και φοιτητικη ζωη.. ωραια πολη..τελειο λιμανακι...περιεργοι ανθρωποι.. με τιποτα δεν θα εμενα..
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ