Για να είμαι ειλικρινής, δεν θέλω να συστήνω την συγκεκριμένη παραλία σε κανέναν εκτός από την παρέα μου ..... ο λόγος δεν είναι η παραξενιά μου αλλά η συγκεκριμένη παραλία πραγματικά αισθάνεσαι ότι σου ανήκει. Βλέπετε η πρόσβαση είναι δύσκολη πολύ (χρειάζεται τετρακίνητο), και πρέπει αν αποφασίσεις να την επισκεφτείς να είσαι οργανωμένος, να έχεις μαζί σου ψυγειάκι για τα απαραίτητα (μπύρες δηλαδή και κανένα σάντουιτς......), ομπρέλα, κασετόφωνο κτλ και απαραίτητο αξεσουάρ για τους πρωτάρηδες ο χάρτης και βέβαια πολύ υπομονή διότι ο δρόμος είναι γεμάτος στροφές και ένα αρκετά μεγάλο μέρος του χωματόδρομος κακοτράχηλος.
Να λοιπόν γιατί κάθε φορά που βρίσκομαι εκεί νιώθω ότι έχω ναυαγήσει σε κάποιο εξωτικό νησί.....γιατί δεν υπάρχει ψυχή σε μεγάλη ακτίνα από την παραλία. Όπως βέβαια διαπιστώνετε και από τις φωτογραφίες από στόμα σε στόμα έχει αρχίσει να μαζεύετε κόσμος (μην φανταστείτε παραπάνω από 50-60 άτομα τις Κυριακές).... Και τώρα θα σας αποκαλύψω το μεγάλο μυστικό....η παραλία βρίσκεται στην Εύβοια από την μεριά του Αιγαίου....πηγαίνοντας για Πετριές, λίγο πριν τους Αγίους Απόστολους και ονομάζεται Στόμιο. Να σας πω δε ότι στην περιοχή υπάρχουν και άλλες πολλές παρόμοιες παραλίες μέσα σε φανταστικούς κολπίσκους. Μετά το μπάνιο ?? Ουζάκι στους Αγίους Αποστόλους ..... ωραίο ψαροχώρι ....