Αποστολέας Θέμα: Ναυαγήστε στο Στόμιο ....  (Αναγνώστηκε 6050 φορές)

Αποσυνδεδεμένος panagopoulos

• Newbie
  • *
Ναυαγήστε στο Στόμιο ....
« στις: Ιανουάριος 02, 2007, 20:02:06 μμ »
Για να είμαι ειλικρινής, δεν θέλω να συστήνω την συγκεκριμένη παραλία σε κανέναν εκτός από την παρέα μου ..... ο λόγος δεν είναι η παραξενιά μου αλλά η συγκεκριμένη παραλία πραγματικά αισθάνεσαι ότι σου ανήκει. Βλέπετε η πρόσβαση είναι δύσκολη πολύ (χρειάζεται τετρακίνητο), και πρέπει αν αποφασίσεις να την επισκεφτείς να είσαι οργανωμένος, να έχεις μαζί σου ψυγειάκι για τα απαραίτητα (μπύρες δηλαδή και κανένα σάντουιτς......), ομπρέλα, κασετόφωνο κτλ και απαραίτητο αξεσουάρ για τους πρωτάρηδες ο χάρτης και βέβαια πολύ υπομονή διότι ο δρόμος είναι γεμάτος στροφές και ένα αρκετά μεγάλο μέρος του χωματόδρομος κακοτράχηλος.

Να λοιπόν γιατί κάθε φορά που βρίσκομαι εκεί νιώθω ότι έχω ναυαγήσει σε κάποιο εξωτικό νησί.....γιατί δεν υπάρχει ψυχή σε μεγάλη ακτίνα από την παραλία. Όπως βέβαια  διαπιστώνετε και από τις φωτογραφίες από στόμα σε στόμα έχει αρχίσει να μαζεύετε κόσμος (μην φανταστείτε παραπάνω από 50-60 άτομα τις Κυριακές).... Και τώρα θα σας αποκαλύψω το μεγάλο μυστικό....η παραλία βρίσκεται στην Εύβοια από την μεριά του Αιγαίου....πηγαίνοντας για Πετριές, λίγο πριν  τους Αγίους Απόστολους και ονομάζεται Στόμιο. Να σας πω δε ότι στην περιοχή υπάρχουν και άλλες πολλές παρόμοιες παραλίες μέσα σε φανταστικούς κολπίσκους. Μετά το μπάνιο ?? Ουζάκι στους Αγίους Αποστόλους ..... ωραίο ψαροχώρι ....
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 23, 2019, 11:40:07 πμ by elina »

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Σχολιασμός: Ναυαγήστε στο Στόμιο ....
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 06, 2008, 21:10:08 μμ »
Δεν εχω επισκεφτει αυτο το Στομιο της Ευβοιας αλλα ενα αλλο (φαινεται εχει πολλα) λιγο πριν την Πλατανα στο δημο Κυμης.
Παραλια Στομιου ονομαζεται κι αυτο αλλα δεν συγκινηθηκα ιδιαιτερα λογω βοτσαλου και τοποθεσιας.

Αποσυνδεδεμένος coolalexis

• Hero Member
  • Φεύγω...πάλι!
    • Αμμουδιά Σερρών
Απ: Ναυαγήστε στο Στόμιο ....
« Απάντηση #2 στις: Ιούνιος 25, 2010, 23:26:59 μμ »
πολύ όμορφη η παραλία...αυτά τα μέρη δεν είναι να τα κρατάμε μυστικό... :crazy: :crazy: :crazy:

Αποσυνδεδεμένος κερκυραια

• Full Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • τρελα με την Κερκυρα!!!
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 07, 2010, 17:23:40 μμ »
δεν μου αρεσει καθολου αυτη η παραλια!Πιστεψτεμε,υπαρχουν πολυ καλυτερες στην Ευβοια απ αυτη!Το διπλανο χωριο(Πλατανα)ειναι η καταγωγη της μαμας & ετσι τα ξερω πολυ καλα.Ειναι ΠΑΡΑ πολυ αποτομη παραλια & δεν ευχαριστιεσαι καθολου το μπανιο εκει!Καπως καλυτερα ειναι η Μουρτερη(που πηγαινω συχνα) αλλα αν σε πιασει κυμα(που δεν θελει & πολυ εκει...)την εβαψες! :bomb:

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #4 στις: Νοέμβριος 07, 2010, 17:59:48 μμ »
δεν μου αρεσει καθολου αυτη η παραλια!Πιστεψτεμε,υπαρχουν πολυ καλυτερες στην Ευβοια απ αυτη!Το διπλανο χωριο(Πλατανα)ειναι η καταγωγη της μαμας & ετσι τα ξερω πολυ καλα.Ειναι ΠΑΡΑ πολυ αποτομη παραλια & δεν ευχαριστιεσαι καθολου το μπανιο εκει!Καπως καλυτερα ειναι η Μουρτερη(που πηγαινω συχνα) αλλα αν σε πιασει κυμα(που δεν θελει & πολυ εκει...)την εβαψες! :bomb:

Δεν μιλαει γι' αυτο το Στομιο αλλα για καποιο αλλο.

Αποσυνδεδεμένος κερκυραια

• Full Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • τρελα με την Κερκυρα!!!
« Απάντηση #5 στις: Νοέμβριος 07, 2010, 18:16:46 μμ »
οκ! :happy: