Super...μου θυμίζεις ιστορίες σε διάφορα βιβλία περιηγήσεων που μόνο στη φαντασία μας-μου-μπορούμε να βιώσουμε...Σε υπέρευχαριστούμε...
Παράθεση από: zivot στις Ιούνιος 17, 2010, 11:58:18 πμSuper...μου θυμίζεις ιστορίες σε διάφορα βιβλία περιηγήσεων που μόνο στη φαντασία μας-μου-μπορούμε να βιώσουμε...Σε υπέρευχαριστούμε... Ετσι... ετσι... τεμενάδες στον toumpioti... μπας και γραψει τη συνεχεια.
Παράθεση από: dk στις Ιούνιος 18, 2010, 06:51:29 πμΠαράθεση από: zivot στις Ιούνιος 17, 2010, 11:58:18 πμSuper...μου θυμίζεις ιστορίες σε διάφορα βιβλία περιηγήσεων που μόνο στη φαντασία μας-μου-μπορούμε να βιώσουμε...Σε υπέρευχαριστούμε... Ετσι... ετσι... τεμενάδες στον toumpioti... μπας και γραψει τη συνεχεια. Βρε...εσύ τι κάνεις πιο πάνω? :laugh:Άλλωστε δεν θες να υπάρχουν όμορφες ιστορίες στο σαιτ ετούτο? Κάνε δουλειά σου εσύ!!άντε γράψε την ιστορία σου που την χρωστάς έναν αιώνα...μυρμηγκάκι!!
Βρε...εσύ τι κάνεις πιο πάνω? :laugh:Άλλωστε δεν θες να υπάρχουν όμορφες ιστορίες στο σαιτ ετούτο? Κάνε δουλειά σου εσύ!!άντε γράψε την ιστορία σου που την χρωστάς έναν αιώνα...μυρμηγκάκι!!
Όσο για την πρόσληψη φιλολόγου να το συζητήσουμε το θεματάκι..είμαι της Αγγλικής...
Ακόμα αυτή η συνέχεια???