Αποστολέας Θέμα: Ποιοι λαοί σας εντυπωσίασαν ως προς τον εξωτερικό και εσωτερικό τους κόσμο!!  (Αναγνώστηκε 5568 φορές)

Αποσυνδεδεμένος panpan

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
και στα 2 θα συμφωνησω αλλα στο 2 σκελος θα το επεκτεινω σε ολη την σλαβικη φυλη
απο αντρες αρκετα ομορφοι ειναι οι βασκοι

Αποσυνδεδεμένος zivot

• Full Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Θέλω και πάλι να ταξιδέψω!!!
και στα 2 θα συμφωνησω αλλα στο 2 σκελος θα το επεκτεινω σε ολη την σλαβικη φυλη
απο αντρες αρκετα ομορφοι ειναι οι βασκοι
...άντε μωρέ μάθατε όλοι οι άντρες με τις Σλάβες...και τι έχουν παραπάνω?Κάνα μέτρο πόδι παραπάνω από μας,σιγά τα ωά...
Το γέλιο το μεγάλο:πέρυσι το Πάσχα στη Ρίγα εγώ-ύψους 1.64-στην ουρά  κάποιου φούρνου ,για γλυκάκια, και μπροστά μου και πίσω μου μόνο γυναίκαι με ύψος όλες πάνω από 1.75...Ο σύζυγος ξεκαρδίστηκε όταν παρατήρησε το σκηνικό...κι έχει να λέει από τότε!!!
To be or not to be that's the question...

Αποσυνδεδεμένος panpan

• Hero Member
ναι αλλα το σερβικο ονομα το εχεις :bigr: :bigr:

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat

...άντε μωρέ μάθατε όλοι οι άντρες με τις Σλάβες...και τι έχουν παραπάνω?Κάνα μέτρο πόδι παραπάνω από μας,σιγά τα ωά...

Εχω επισκεφτει παρα πολλες χωρες στην Ευρωπη... το εγραψα και παραπανω πως τις ομορφοτερες γυναικες συναντησα στη Ρωσια... πιστευω ομως πως στην ιδια κατηγορια ανηκουν και οι Ιταλιδες... πανω ομως απ' ολες βαζω τις Ελληνιδες. :smile_:
Δε γινεται να τις αφησουμε απ' εξω μονο και μονο επειδη το τοπικ ζηταει να γραψουμε για λαους που γνωρισαμε. :good:

Αποσυνδεδεμένος zivot

• Full Member
  • Θέλω και πάλι να ταξιδέψω!!!
ναι αλλα το σερβικο ονομα το εχεις :bigr: :bigr:
Υπάρχουν δεσμοί με αυτό το λαό panpan μου πιο ουσιαστικοί...δεν είναι της ώρας...another time...
To be or not to be that's the question...

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
Θα συμφωνήσω με πολλά από όσα εχουν ήδη γραφτεί. Εκτιμώ τους Βρετανούς πάρα πολύ για τους ευγενικούς τρόπους τους ( περνάς τον δρόμο με κόκκινο, έχεις αδικο, και σταματάνε όλα τα αυτοκίνητα και σου ζητάνε και συγγνώμη!! Στην Ελλάδα θα σε είχαν σκοτώσει και θα σε έβριζαν και από πάνω!) Εκτιμώ τους Κουβανούς για την φιλικότητά τους και την φιλοξενία τους. Εκτιμώ πάρα πολύ τους  Μπαλινέζους και τους Ταυλανδούς για την φιλοξενία τους, την ηρεμία τους, τον γλυκό τους τρόπο. Αντιπαθώ τους ΚΙνέζους ( όσο μπορώ να κρίνω από μια εκδρομή 17 ημερών!) για την πονηριά τους και την κλεψιά τους. Αντιπαθώ ους Σουηδούς γιατί είναι αυτό που απλά λέμε "Βόρειοι" , χωρίς χαμόγελο, τυπικοί σε βαθμό αηδίας. 

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
και απο εξωτερικη εμφανιση ευη?
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Αποσυνδεδεμένος Kicky

• Sr. Member
  • "πες μου ποιο φόβο αγάπησες πάλι..."
ej
Εκτιμώ ιδιαίτερα τους Βρετανούς για την οργανωτικότητα τους, την ευγένεια, τη διακριτικότητα και το ιδιαίτερο χιούμορ τους.

Και επίσης συμπαθώ τους Τούρκους για την εγκαρδιότητα, τα πλατιά χαμόγελα & τη φιλοξενία.

εξωτερικα ποιοι σου αρεσουν?

Νομίζω πως με τα γούστα μου ταιριάζουν περισσότερο οι Μεσόγειοι & οι Άραβες σε ότι αφορά στους άντρες.

Σε ότι αφορά στις γυναίκες ψηφίζω τις Ιταλίδες γιατί ακόμη και αυτές που δεν είναι ιδιαίτερα όμορφες έχουν τύπο και στυλ.

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
Η εξωτερική εμφάνιση είναι κάτι πολύ υποκειμενικό πιστεύω. Εμένα προσωπικά μου αρέσουν τα ανοιχτά χρώματα και σε άντρες και σε γυναίκες: άσπρο δέρμα, ανοιχτά χαρακτηριστικά. Αλλά όπως είπα πιο πριν είναι τελείως υποκειμενικό. όσον αφορά εξωτερική ομορφιά ψηφίζω Βόρεια- Κεντρική Ευρώπη. Ιδιαίτερα όμορφοι μου φάνηκαν οι Φιλανδοί. ( ίσως είναι η μείξη Ρωσσίας και Σκανδιναβίας)