Αποστολέας Θέμα: Σαντορίνη low budget: Γίνεται;  (Αναγνώστηκε 5661 φορές)

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Σαντορίνη low budget: Γίνεται;
« Απάντηση #10 στις: Ιούλιος 15, 2012, 03:33:14 πμ »

Δημητρη για ποσα χρονια πριν το λες? Την ιδια εντυπωση ειχα και εγω και ειχα ακουσει οτι "περνουν κεφαλια".... :mad: αλλα περυσι που πηγα ομολογω οτι για σαντορινη οι τιμες ηταν ¨λογικες".

ΗΜΕΡΟΒΗΓΛΙ καφες φρεντο 5ε

ΦΗΡΑ μπυρα μεγαλη βαρελι 7ε

Mιλαω για το 2008 που δεν ειχε ερθει ακομη η κριση... και θεωρω τις παραπανω περσινες τιμες απαραδεκτες.

Αποσυνδεδεμένος GNS

• Hero Member
    • ΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
« Απάντηση #11 στις: Ιούλιος 15, 2012, 03:43:06 πμ »
καλημερα. :smile_:  πως και τοσο πρωινος?  ξερω οτι κυριακη δεν δουλευεις? ολα καλα ?

στο θεμα μας τωρα. εαν βαλεις οτι στο βολο παραλια τα καφε περυσι παντα οι τιμες ηταν φραπε 3.30 εως 3.60ε φρεντο 4 εως 4.20 και μπυρα βαρελι 6-7 γιατι ηταν ακριβες οι τιμες στη σαντορινη? δεν βλεπεις και την ιδια θεα.... ουτε και εγω ειχα σκοπο να τους δωσω τα 10ε για τα 2 φρεντο αλλα αφου ηθελα καφε , θεα και να κατσω σε μαγαζι τα πληρωσα. θα μπορουσαμε βεβαια να παρουμε σε πλαστικο και να κατσουμε παγκακι ή πεζουλα να δουμε τη θεα αλλα δεν πας και καθε μερα εκει. ηπιαμε 2 ποτα λιγοτερα ενα βραδυ και το πατσισαμε. :mocking: :mocking: :mocking:
don't drink & drive!!!

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #12 στις: Ιούλιος 15, 2012, 04:29:58 πμ »
γιατι ηταν ακριβες οι τιμες στη σαντορινη?

Ακριβες τις θεωρουσα τοτε (2008)... τωρα ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ... γιατι φιλε μου πριν δυο χρονια δουλευες ενω τωρα εισαι ανεργος... και δεν μιλαω προσωπικα για σενα (που κι εσυ ανεργος εισαι) αλλα για ενα μεγαλο μερος συνανθρωπων μας.