Αποστολέας Θέμα: Τοίχος ανακοινώσεων  (Αναγνώστηκε 239462 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Τοίχος ανακοινώσεων
« Απάντηση #930 στις: Αύγουστος 01, 2012, 10:10:54 πμ »
καλημέρα και καλό μήνα από την πανέμορφη θάσο!!!!

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #931 στις: Αύγουστος 01, 2012, 11:12:28 πμ »
τελικα, δεν μπορουν να αποκατασταθουν οι φωτο στην ιστορια της katsav ? συνεχιζω να μην μπορω να τις δω

Tις βαζουν σιγα σιγα στη γκαλερυ και μετα θα ξαναμπουν ολες στην ιστορια.

Αποσυνδεδεμένος katsav

• Hero Member
« Απάντηση #932 στις: Αύγουστος 01, 2012, 14:34:14 μμ »
Παιδια,ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Κ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ για οσους κανουν ή ΘΑ κανουν!!!  :clap:  :clap:  Για τους υπολοιπους,καλη δουλεια κ καλη υπομονη γενικοτερα.......!!!  :good:  :good:  :smile_:  :smile_: Δυστυχως,ή ευτυχως,δεν εχω κ πολυ χρονο να κατσω να περασω τις φωτο μου.'Οποτε βρισκω,το κανω....  :pardon:  :smile_: Σιγα σιγα,λοιπον...  :bigr: Υπομονη...............  :wink: Θα το φταξουμε..!!!  :bigr:  :bigr:  :bigr:

Αποσυνδεδεμένος GNS

• Hero Member
    • ΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
« Απάντηση #933 στις: Αύγουστος 02, 2012, 01:25:14 πμ »
Αυτοι που εφυγαν.....

Μας εφυγε και ο Δημητρηςdk με την Ξενια για Τυφλιδα....
Η fei και o jimo με την οικογενεια ειναι στη Θασο.
Ο Δημοςf γυρισε απο οδικο στη Βουλγαρια και συνεχιζει τις διακοπες του στη Θρακη.

Αυτοι που γυρισαν.....

Δημητρα και Γιωργος απο το γαμηλιο ταξιδι στην Πολη. Δημητρα οταν με το καλο γυρισετε απο κερκυρα αλλαξε και την υπογραφη σου βαζοντας την ημερομηνια απο το επομενο ταξιδι σου. και φυσικα πρεπει να εχεις τελειωσει την ιστορια απο την Πολη που μας χρωστας..... :bigr: :rofl: :blum: :blush:

Αυτοι που ετοιμαζονται.....

Ελινα,

Αυτοι που μαλλον θα τη βγαλουν στα πατρια εδαφη......

ΓιωργοςGNS,  ...?...katsav(σορυ αλλα δεν ξερω το ονομα σου..... :sorry: :blush:)

και οι υπολοιποι φιλοι και φιλες που δεν εχουν γραψει........

ΦωτηςNoname,  CoolΑλεξης,  Σοφιαfamek, ΑποστοληςWotan1975,  ΧρηστοςKoyrsaros_gr+ΛιτσαTavrina, ΠαναγιωτηςPanPan+ΛυδιαCarmen, ΣταθηςPasta, Εμανουελλαmanelaki, και οι υπολοιποι φιλοι και φιλες που δεν γραφουν τοσο τακτικα αλλα πιστευω οτι μας διαβαζουν τουλαχιστον........... :mocking: :smile_: :smile_:  :smile_:
don't drink & drive!!!

Αποσυνδεδεμένος katsav

• Hero Member
« Απάντηση #934 στις: Αύγουστος 02, 2012, 13:15:37 μμ »
To oνομα μου ειναι Χαρα,οποιος θελει με αποκαλει ετσι,λοιπον...  :smile_:  Ευτυχως,εδω στην Ιεραπετρα,δεν μας λειπει το καθημερινο μπανιο!  :dance: Οπως εχω ξαναπει,συνδυαζουμε δουλεια κ διακοπες........  :bigr: Ομως,δεν θα ελεγα οχι,αν μπορουσα βεβαια να φυγω,που δεν μπορω ετσι κ αλλιως τετοια εποχη  :sad:  κ σε ενα απο τα μικρα ομορφα νησακια μας,που τοοοοοσο τα λατρευω............   :kiss:   :kiss:   :kiss:  Πού ειναι τα καλοκαιρια που αλωνιζαμαι τα νησια...??Αλλα,ας μην παραπονιομαστε.............  :happy:  :wink:  :wink:  Και Δοξα τον Κυριο να λεμε.............

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #935 στις: Αύγουστος 02, 2012, 17:38:36 μμ »
panpan και carmen, ειναι οπως οι περισσοτεροι ηδη γνωριζετε ο Παναγιωτης και η Λυδια που ειναι επισημοι ξεναγοι και ζουν μονιμα στην Βαρκελωνη.
Δυστυχως για την συγγραφικη μας  δεξιοτητα, αλλα ευτυχως για την οικονομικη μας κατασταση , εχουμε πολυ δουλεια καθημερινα, ουτως ωστε δεν εχουμε χρονο και διαθεση να επιδοθουμε στο παλε ποτε συγγραφικο μας εργο το οποιο υποσχεθηκα να συνεχισω μολις ξελασκαρουμε λιγακι. Ο "καημενος " ο Panpan  εχει φτασει στο σημειο να κοιμαται μεσα στο αυτ/το οταν εχει transfer out γκρουπ και υποδοχη νεου...δεν προλαβαινει ουτε σπιτι να ερθει... Εγω παλι, μολις τελειωνω τις εργασιακες υποχρεωσεις, προσπαθω να συμμαζεψω λιγο το σπιτι {...και νοικοκυρα συν τοις αλλοις}...Υπομονη...
 Οσο για διακοπες αυτη την χρονια θα την βγαλουμε λιγο οικονομικα στην Νοτια Γαλλια, , εκτος και αν μας την ...δωσει και παμε  παλι Καραιβικη, με την δικαιολογια .... :band:  μια ζωη την εχουμε ...κι αν δεν την γλεντησουμε..τι θα καταλαβουμε ,....τι θα καζαντησουμε ?? :pardon: :pardon:
...και αν εχω τα παντα και εχω κερδισει τον κοσμο ολο, αγαπη αν δεν εχω...ειμαι ενα τιποτα

Αποσυνδεδεμένος GNS

• Hero Member
« Απάντηση #936 στις: Αύγουστος 02, 2012, 22:35:19 μμ »
To oνομα μου ειναι Χαρα,οποιος θελει με αποκαλει ετσι,λοιπον...  :smile_: 

Καλησπερα Χαρά.  :smile_:

....Υπομονη... εκτος και αν μας την ...δωσει και παμε  παλι Καραιβικη, με την δικαιολογια .... :band:  μια ζωη την εχουμε ...κι αν δεν την γλεντησουμε..τι θα καταλαβουμε ,....τι θα καζαντησουμε ?? :pardon: :pardon:

Καλησπερα Λυδια και Παναγιωτη.  :smile_: δεν πειραζει που δεν γραφετε τακτικα. ας εχετε δουλιτσα και ας μας διαβαζεται μονο.... :smile_: και να σας την δωσει....συντομα ευχομαι και ας ειναι ΠΑΛΙ Καραιβικη... :laugh: :laugh: :laugh:

Υ.Γ. εφυγε ο Δημητρης και εμεινα μονος μου...... :dizzy: :sorry:  Ελινα............... :clap: στειλε ενισχυσεις... :laugh: :laugh:
don't drink & drive!!!

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #937 στις: Αύγουστος 03, 2012, 05:19:30 πμ »

Υ.Γ. εφυγε ο Δημητρης και εμεινα μονος μου...... :dizzy: :sorry:  Ελινα............... :clap: στειλε ενισχυσεις... :laugh: :laugh:

O Δημητρης εδω ειναι και μαλιστα πρωινος!!! :dance:
Σε μια ωρα πρωινο και μετα εξορμηση στα περιχωρα του Ερεβαν και επιστροφη το βραδυ. :happy:

Αποσυνδεδεμένος GNS

• Hero Member
« Απάντηση #938 στις: Αύγουστος 03, 2012, 18:32:47 μμ »

O Δημητρης εδω ειναι και μαλιστα πρωινος!!! :dance:
Σε μια ωρα πρωινο και μετα εξορμηση στα περιχωρα του Ερεβαν και επιστροφη το βραδυ. :happy:

Kαλως των. :smile_: Φρεσκος φρεσκος.  :good: Μαλλον το κλιμα της αρμενιας.... :laugh:
Εγω περνω ρεπο το απογευμα. φευγω σε λιγο για καφεδακι στην παραλια. Γυρισε φιλος απο Σκιαθο και θα βρεθουμε να μου μεταφερει το κλιμα και τον....αερα απο το νησι. :laugh: Τα λεμε αργα το βραδυ. :good:
don't drink & drive!!!

Αποσυνδεδεμένος panpan

• Hero Member
« Απάντηση #939 στις: Αύγουστος 03, 2012, 20:38:09 μμ »
Σημερα κοιμηθηκα σπιτι  :dance: :dance: