Γεια σας ξανα κ απο μενα!!!Ειμαι πολυ χαρουμενη σημερα γιατι γνωρισα,επιτελους,ενα μελος του forum!!!Kαι ποιο μελος!!!!!!!!Tην γλυκια Ελινα!!!!!!
Μου φαινεται απιστευτο!!!!
Ετσι,καποια στιγμη ενω χαζευα στο ιντερνετ,χαλαρη στο σπιτι μας,ανακαλυψα το forum αυτο διαβαζοντας το θεμα της Λυδιας για την Ελβετια!!!!Ειχα ξετρελαθει με τον τροπο που εγραφε κ το πώς παρουσιαζε τη χωρα τουτη,γιατι κ εγω την λατρευω..Μετα,πριν παμε Δολομιτες κ γενικα το ταξιδι που καναμε στην Βορ.Ιταλια(απο Βενετια μεχρι Γενοβα κ πανω,μεχρι Ελβετια κ συνορα Αυστριας,ολο το βορειο κομματι της Ιταλιας) ειχα διαβασει τυχαια το θεμα του Δημου για τους Δολομιτες,καθως κ για το καναλι Μπρεντα κ ετσι αρχισα να ψαχνω περισσοτερα για τις Ιταλικες Αλπεις κ προσθεσα στο προγραμμα μας τοτε κ την περιοχη των Δολομιτων,οπως κ το καναλι Μπρεντα!!!Αργοτερα,ειπα να γραφτω κ εγω στο forum κ εγραψα μια μερα καποιες αποριες μου για ενα ταξιδι που θα πραγματοποιουσαμε το 2012,μου απαντησατε,ενω δεν το πιστευα οτι θα γινοταν κ ετσι όποτε ηθελα να ρωτησω κατι,σας εγραφα κ αμεσως ολοι βοηθουσατε!!!Στην πορεια αρχισα κ εγω να γραφω πού κ πού εδω....Πιο μετα,εκανα μια βλακεια με τις φωτογραφιες σε ενα θεμα μου που εγραφα προπερσι κ η Ελινα με βοηθησε παρα πολυ με υπομονη.......και τωρα............................η γνωριμια απο κοντα.............!!!!!!!!!!!!Τί παραξενο!!!!!!!!!!!!!!
Πριν λιγο ημασταν μαζι,διπλα στη θαλασσα κ τα λεγαμε..Ειχαν ερθει στην πολη μου την Ιεραπετρα για λιγες μερες κ σημερα που επιστρεφουν Αθηνα καταφεραμε να συναντηθουμε επιτελους κ να συστηθουμε κ απο κοντα!!!Τοσες μερες που ηταν εδω μιλαγαμε στο τηλεφωνο λες κ γνωριζομασταν χρονια!!!
Και εκεινη και ο συζυγος της,γλυκητατοι,ανοιχτοι ανθρωποι,μας εκαναν(κ εμενα κ στον συζυγο μου)παρα πολυ καλη εντυπωση!!!

Και το πιο σπουδαιο,νιωσαμε με την πρωτη ματια παρα πολυ ανετα μαζι τους αν κ δεν ειχαμε βρεθει ποτε απο κοντα!!!Ημσταν 4 αγνωστοι,αλλα ημασταν λες κ κανουμε παρεα χρονια!!!!!Κ το απιστευτο??Εχουμε κοινους γνωστους!!!!!

Ποσο μικρος ειναι ο κοσμος τελικα!!!!!!!
Αντε να ερχεστε προς τα κατω σιγα σιγα για διακοπες κ να σας γνωριζω εναν εναν!!!!!!Θα χαρω πολυ!!!!Τα φιλια μου,καλο μεσημερι σε ολους!!!!