Αποστολέας Θέμα: Ανεπίσημες συναντήσεις μελών!!  (Αναγνώστηκε 49296 φορές)

Αποσυνδεδεμένος coolalexis

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Φεύγω...πάλι!
    • Αμμουδιά Σερρών
Απ: Ανεπίσημες συναντήσεις μελών!!
« Απάντηση #120 στις: Μάιος 03, 2011, 12:02:54 μμ »
Την επόμενη φορές ελπίζω να γνωρίσω και άλλα μέλη από κοντά...
η επομενη συναντηση με τον Αλεξη θα γινει εδω  :dance:
Λίγες μέρες μείνανε... :dance: :dance: :dance:

Αποσυνδεδεμένος koyrsaros_gr

• Hero Member
  • εχω μια πελωωωρια λαχταρα για ΤΑΞΙΔΙΑ
    • koyrsaros-gr blog
« Απάντηση #121 στις: Μάιος 03, 2011, 12:12:06 μμ »
τι επομενη φορα να γινει travelchatικη συναντηση :drink:
Όμορφη πόλη, με μια σκέψη την ώρα μας περνάμε
πως θα φύγουμε από δω κι ας είναι πίσω να γυρνάμε....

http://koyrsaros-gr.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος GNS

• Hero Member
    • ΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
« Απάντηση #122 στις: Αύγουστος 04, 2011, 03:16:58 πμ »
Πάντα τέτοια... έρχεται και ένα Δράμι  :drink:

...............Π Ο Τ Ε ...............?

ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ..... :mocking: :scratch: :sorry:

σεπτεμβρη μαλλον ερχομαι αθηνα..... :smile_:
don't drink & drive!!!

Αποσυνδεδεμένος koyrsaros_gr

• Hero Member
  • εχω μια πελωωωρια λαχταρα για ΤΑΞΙΔΙΑ
    • koyrsaros-gr blog
« Απάντηση #123 στις: Αύγουστος 04, 2011, 09:22:21 πμ »
ελα και θα κονανιστει  :drink:
Όμορφη πόλη, με μια σκέψη την ώρα μας περνάμε
πως θα φύγουμε από δω κι ας είναι πίσω να γυρνάμε....

http://koyrsaros-gr.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος GNS

• Hero Member
« Απάντηση #124 στις: Ιούνιος 01, 2012, 20:41:10 μμ »
φιλε χρηστο δυστυχως δεν γινεται παντα αυτο που θελουμε... :sad: :sorry:

μου εχει ληψει η παρεα σας... δεν μπορουσα να εχω και επαφη μεσω φορουμ... εχω χασει πολλα... :scratch: :sorry:

μετα απο 1 μηνα χωρις σταθερο τηλεφωνο(λογω μετακομισης) και ιντερνετ ο ΟΤΕ μου εκανε την τιμη να μου δωσει νεα γραμμη. εαν τελικα δεν ξεκινησω διαβασμα για την πιστοποιηση ευχομαι και ελπιζω να τα λεμε πιο συχνα εστω και μεσω φορουμ. για συναντηση απο κοντα ειναι πολυ δυσκολο πλεον. πιθανη επομενη καθοδος στην αθηνα απο σεπτεμβριο.... :sorry: :sorry:

υ.γ. οσοι και οσες περασετε απο βολο θα ηταν καλο να βρεθουμε για ενα τσιπουρακι.  :drink: :drink: ισχυει για παλια και νεα μελη. :smile_: :drink:
don't drink & drive!!!

Αποσυνδεδεμένος GNS

• Hero Member
« Απάντηση #125 στις: Ιούνιος 26, 2012, 01:40:33 πμ »
 Ανεπισημη ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ... :laugh: συναντηση με το Δημητρη πριν λιγες ωρες. :laugh: ειχαμε καιρο να τα πουμε. ενημερωθηκα στα γρηγορα για προσωπικα του θεματα καθως και για την εξελιξη του φορουμ για το διαστημα που εχασα επαφη. :pardon: :scratch: :sorry: :blush:
 Δεν καταφεραμε να εξαντλησουμε το θεμα-ειχαμε πολλα να πουμε- :laugh: μιας το και ασυρματο μου εμεινε απο μπαταρια... :dizzy: αλλα και επειδη ηταν αργα μιας και ο Δημητρης μολις ειχε γυρισει απο το θεατρο και εχει πρωινο ξυπνημα για δουλεια αυριο. Επεται συνεχεια συντομα. :good: ισως και εντος της εβδομαδας.  :smile_:
 Φιλε Δημητρη χαρηκα που τα ειπαμε :good: και ακουσα και την Ξενια εστω και για λιγο στο βαθος.... :laugh:
Σερφαρω στο μπαλκονι και πινω 2 παγωμενες ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ....!!!!! :laugh: :drink: :drink: :drink: :drink:
don't drink & drive!!!

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #126 στις: Ιούνιος 26, 2012, 03:55:21 πμ »
Σερφαρω στο μπαλκονι και πινω 2 παγωμενες ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ....!!!!! :laugh: :drink: :drink: :drink: :drink:

Στην υγεια σου!!! :laugh:

Αποσυνδεδεμένος katsav

• Hero Member
« Απάντηση #127 στις: Αύγουστος 31, 2014, 14:09:37 μμ »
 Γεια σας ξανα κ απο μενα!!!Ειμαι πολυ χαρουμενη σημερα γιατι γνωρισα,επιτελους,ενα μελος του forum!!!Kαι ποιο μελος!!!!!!!!Tην γλυκια Ελινα!!!!!!  :dance:  :yahoo:

Μου φαινεται απιστευτο!!!!

Ετσι,καποια στιγμη ενω χαζευα στο ιντερνετ,χαλαρη στο σπιτι μας,ανακαλυψα το forum αυτο διαβαζοντας το θεμα της Λυδιας για την Ελβετια!!!!Ειχα ξετρελαθει με τον τροπο που εγραφε κ το πώς παρουσιαζε τη χωρα τουτη,γιατι κ εγω την λατρευω..Μετα,πριν παμε Δολομιτες κ γενικα το ταξιδι που καναμε στην Βορ.Ιταλια(απο Βενετια μεχρι Γενοβα κ πανω,μεχρι Ελβετια κ συνορα Αυστριας,ολο το βορειο κομματι της Ιταλιας) ειχα διαβασει τυχαια το θεμα του Δημου για τους Δολομιτες,καθως κ για το καναλι Μπρεντα κ ετσι αρχισα να ψαχνω περισσοτερα για τις Ιταλικες Αλπεις κ προσθεσα στο προγραμμα μας τοτε κ την περιοχη των Δολομιτων,οπως κ το καναλι Μπρεντα!!!Αργοτερα,ειπα να γραφτω κ εγω στο forum κ εγραψα μια μερα καποιες αποριες μου για ενα ταξιδι που θα πραγματοποιουσαμε το 2012,μου απαντησατε,ενω δεν το πιστευα οτι θα γινοταν κ ετσι όποτε ηθελα να ρωτησω κατι,σας εγραφα κ αμεσως ολοι βοηθουσατε!!!Στην πορεια αρχισα κ εγω να γραφω πού κ πού εδω....Πιο μετα,εκανα μια βλακεια με τις φωτογραφιες σε ενα θεμα μου που εγραφα προπερσι κ η Ελινα με βοηθησε παρα πολυ με υπομονη.......και τωρα............................η γνωριμια απο κοντα.............!!!!!!!!!!!!Τί παραξενο!!!!!!!!!!!!!!

Πριν λιγο ημασταν μαζι,διπλα στη θαλασσα κ τα λεγαμε..Ειχαν ερθει στην πολη μου την Ιεραπετρα για λιγες μερες κ σημερα που επιστρεφουν Αθηνα καταφεραμε να συναντηθουμε επιτελους κ να συστηθουμε κ απο κοντα!!!Τοσες μερες που ηταν εδω μιλαγαμε στο τηλεφωνο λες κ γνωριζομασταν χρονια!!!
Και εκεινη και ο συζυγος της,γλυκητατοι,ανοιχτοι ανθρωποι,μας εκαναν(κ εμενα κ στον συζυγο μου)παρα πολυ καλη εντυπωση!!!  :good:  :good:  :good:  :good:  :good: Και το πιο σπουδαιο,νιωσαμε με την πρωτη ματια παρα πολυ ανετα μαζι τους αν κ δεν ειχαμε βρεθει ποτε απο κοντα!!!Ημσταν 4 αγνωστοι,αλλα ημασταν λες κ κανουμε παρεα χρονια!!!!!Κ το απιστευτο??Εχουμε κοινους γνωστους!!!!!  :wacko: Ποσο μικρος ειναι ο κοσμος τελικα!!!!!!!  :dizzy:

Αντε να ερχεστε προς τα κατω σιγα σιγα για διακοπες κ να σας γνωριζω εναν εναν!!!!!!Θα χαρω πολυ!!!!Τα φιλια μου,καλο μεσημερι σε ολους!!!!  :happy:

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #128 στις: Αύγουστος 31, 2014, 14:34:29 μμ »

Ημσταν 4 αγνωστοι, αλλα ημασταν λες κ κανουμε παρεα χρονια!!!!!

Αυτο ειναι... μας ενωνει το travelchat!!! :smile_: :good:

Αποσυνδεδεμένος panpan

• Hero Member
« Απάντηση #129 στις: Αύγουστος 31, 2014, 15:35:23 μμ »
Είχα και γω την χαρά να βρεθώ με αρκετά μέλη του φόρουμ είτε εδώ στην Βαρκελώνη είτε στην Αθήνα  και είχα και γω
την ίδια χαρά με σένα.  :clap: :clap: :dance: :dance: