Αποστολέας Θέμα: Ανεπίσημες συναντήσεις μελών!!  (Αναγνώστηκε 49296 φορές)

Αποσυνδεδεμένος GNS

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
    • ΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Απ: Ανεπίσημες συναντήσεις μελών!!
« Απάντηση #130 στις: Σεπτέμβριος 01, 2014, 00:35:42 πμ »

Ημσταν 4 αγνωστοι, αλλα ημασταν λες κ κανουμε παρεα χρονια!!!!!

Αυτο ειναι... μας ενωνει το travelchat!!! :smile_: :good:

Το ιδιο θα ηθελα να σας πω και εγω . Αν και δεν ειχα καμια σχεση με το φορουμ και τα ταξίδια, :dizzy: μετα το κλεισιμο του www.bloka.com  :mad: με καλεσε ο Δημητρης στο φορουμ. αρχισα να γραφω κατι λιγα. Αλλα από την στιγμη που πηγα σε ένα κοπι τη πιτα και γνωρισα αρκετα μελη ηταν σαν να τους ηξερα ολους. :drink:  :good: Και αυτό γιατι γράφαμε εδώ και επικοινωνούσαμε σαν να γνωριζόμαστε χρονια. Δεν είχαμε τιποτα να χωρισουμε. Αντίθετα είχαμε πολλα να μοιραστουμε και να βοηθήσουμε ο ενας τον άλλο. Αυτά ειχα να πω και εγω και σε καταλαβαινω φιλη μου για αυτά που γραφεις για την Ελινα. :smile_:

Καλημέρα σας πλεον. Καλο Μηνα. Καλο Φθινοπωρο. Καλη συνεχεια σε αυτους που κανουν διακοπες ακομη. Καλη δυναμη σ αυτους που εκαναν διακοπες και γυρισαν στην καθημερινοτητα. Ακομη περισσοτερη δυναμη και κουραγιο σε αυτους που δεν καταφεραν να πανε διακοπες φετος.
don't drink & drive!!!

Αποσυνδεδεμένος GNS

• Hero Member
    • ΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
« Απάντηση #131 στις: Σεπτέμβριος 01, 2014, 00:41:33 πμ »
Είχα και γω την χαρά να βρεθώ με αρκετά μέλη του φόρουμ είτε εδώ στην Βαρκελώνη είτε στην Αθήνα  και είχα και γω
την ίδια χαρά με σένα.  :clap: :clap: :dance: :dance:

Εσας ποτε θα καταφερω να σας γνωρισω ? Επειδή δεν βλεπω να ερχομαστε βαρκελωνη συντομα  :scratch: :sorry: (αν και στη γυναικα μου αρεσει η ισπανια όπως και σε μενα) :good: θα καταφέρουμε να συναντηθούμε όταν ερθετε καποτε ελλαδα ?
don't drink & drive!!!

Συνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #132 στις: Σεπτέμβριος 03, 2014, 22:35:25 μμ »

Ειχαν ερθει στην πολη μου την Ιεραπετρα για λιγες μερες κ σημερα που επιστρεφουν Αθηνα καταφεραμε να συναντηθουμε επιτελους κ να συστηθουμε κ απο κοντα!!!Τοσες μερες που ηταν εδω μιλαγαμε στο τηλεφωνο λες κ γνωριζομασταν χρονια!!!
Και εκεινη και ο συζυγος της,γλυκητατοι,ανοιχτοι ανθρωποι,μας εκαναν(κ εμενα κ στον συζυγο μου)παρα πολυ καλη εντυπωση!!!  :good:  :good:  :good:  :good:  :good: Και το πιο σπουδαιο,νιωσαμε με την πρωτη ματια παρα πολυ ανετα μαζι τους αν κ δεν ειχαμε βρεθει ποτε απο κοντα!!!Ημσταν 4 αγνωστοι,αλλα ημασταν λες κ κανουμε παρεα χρονια!!!!!Κ το απιστευτο??Εχουμε κοινους γνωστους!!!!!  :wacko: Ποσο μικρος ειναι ο κοσμος τελικα!!!!!!!  :dizzy:

Πριν ξεκινήσω το ταξίδι μου για την Ιεράπετρα, συμβουλεύτηκα την katsav (μιας και είναι μόνιμος κάτοικος) σχετικά με την διαμονή μου. Η βοήθειά της ήταν πολύτιμη στην επιλογή μου... Επικοινωνούσαμε με μηνύματα ή μιλούσαμε στο τηλέφωνο σε όλη την διάρκεια της παραμονής μου στην Ιεράπετρα αλλά δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων βρεθήκαμε την τελευταία μέρα.
Πραγματικά, γνωρίσαμε ακόμα δύο αξιόλογους ανθρώπους από το forum!!! Δεν έχω λόγια. Αν είχαμε περισσότερο χρόνο στην διάθεσή μας, θα μπορούσαμε να μιλάμε ασταμάτητα. Θα χαρώ πολύ να ξανασυναντηθούμε είτε στην Ιεράπετρα είτε στην Αθήνα.

Πριν λιγο ημασταν μαζι,διπλα στη θαλασσα κ τα λεγαμε..

Μια φωτογραφία = 1000 λέξεις

Καλά να περνάτε σε αυτό το όμορφο μέρος  :kiss:  :kiss:  :kiss:
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #133 στις: Οκτώβριος 09, 2014, 19:29:07 μμ »
Χθες απολαυσαμε κι εμεις (dk & McElk) στο Ηρωδειο την μουσικη παρασταση ''Διονύσης Σαββόπουλος - «50 χρόνια μαζί»''.
Κωστα χαρηκα πολυ που σε γνωρισα!!!!

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 01, 2018, 06:27:52 πμ by dk »

Αποσυνδεδεμένος panpan

• Hero Member
« Απάντηση #134 στις: Οκτώβριος 10, 2014, 10:53:22 πμ »

Και εγώ συναντήθηκα με τον vaganto και τη γυναίκα του στην Βέροια. Κάναμε την βολτίτσα μας και ηπιαμε τα τσιπουράκια μας. Φεύγοντας πήρα και τα λάφυρα μου. :laugh:
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 15, 2018, 21:06:59 μμ by dk »

Αποσυνδεδεμένος McElk

• Hero Member
« Απάντηση #135 στις: Οκτώβριος 11, 2014, 09:24:52 πμ »
Δημήτρη χάρηκα κι εγώ για τη γνωριμία αν και λόγω της παράστασης δεν προλάβαμε να πούμε πολλά. Ευχαριστώ για την πρόσκληση. Ο Σαββόπουλος πάντα αειθαλής και απολαυστικός και το Ηρώδειο κάτω από την πανσέληνο μια μαγεία. Πέρασα μια ευχάριστη βραδιά. Ήδη έχω επιστρέψει στα πάτρια.  

Αποσυνδεδεμένος dimosf

• Συντονιστής Gallery
  • Hero Member
  • disaki.blogspot.gr και fototsepi.blogspot.gr
    • το δισάκι μου στον ώμο......
« Απάντηση #136 στις: Νοέμβριος 16, 2015, 23:21:47 μμ »
Απόψε βρεθήκαμε, εδώ στην Αθήνα, και γνωριστήκαμε, με τον McElk. Μαζί και οι γυναίκες μας. Κάτσαμε για καφέ στην ταράτσα του ξενοδοχείου τους και απολαύσαμε θέα προς τη φωτισμένη Ακρόπολη και τον φωτισμένο Λυκαβηττό. Όλα αυτά βέβαια με κουβεντούλα για ταξίδια και όχι μόνο. Ήταν υπέροχα και χαρήκαμε πολύ που γνωρίσαμε δύο πολύ συμπαθητικούς ανθρώπους. Καλή η ιντερνετική επικοινωνία και οι φιλίες αλλά σαν την πραγματική δεν είναι. Εύχομαι σύντομα να τα πούμε και πάλι καλοί μας φίλοι. Καλό δρόμο νάχετε αύριο στο ταξίδι για το σπίτι σας!

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #137 στις: Νοέμβριος 17, 2015, 13:48:26 μμ »
Καλό δρόμο νάχετε αύριο στο ταξίδι για το σπίτι σας!

Αυτη τη στιγμη ταξιδευουν. :smile_:
Ειχαμε κι εμεις μια συναντηση με τον Κωστα και την συζυγο του στο Θεατρο Vault...εκει τον εστειλα να δει τις ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΣΕΣ, μια κωμωδια με πολυ γελιο και μετα το τελος της παραστασης ηπιαμε τα τσιπουρακια μας!! :drink:

Αποσυνδεδεμένος dimosf

• Συντονιστής Gallery
  • Hero Member
  • disaki.blogspot.gr και fototsepi.blogspot.gr
    • το δισάκι μου στον ώμο......
« Απάντηση #138 στις: Νοέμβριος 17, 2015, 15:52:04 μμ »
Τα μάθαμε!!!! :bigr:

Αποσυνδεδεμένος McElk

• Hero Member
« Απάντηση #139 στις: Νοέμβριος 19, 2015, 18:08:14 μμ »
Τρίτη αργά το μεσημέρι φύγαμε και κάνοντας μια διακοπή στη Λάρισα φτάσαμε χθες βράδυ στα πάτρια κάνοντας τα 1000 χιλιόμετρα δρόμου Αθήνα – Ορεστιάδα. Χαρήκαμε κι εμείς για τις συναντήσεις και τις γνωριμίες (Δήμο, Σοφία, Δημήτρη και Ξένια) από κοντά με άτομα που γνωριζόμαστε εδώ και χρόνια από το forum.   :happy:   Δημήτρη ευχαριστούμε και πάλι για τις προσκλήσεις της παράστασης στο Vault. Τώρα που έμαθα το «στέκι» σου θα περνώ όποτε κατεβαίνω Αθήνα !  :bigr: