Αποστολέας Θέμα: Ανεπίσημες συναντήσεις μελών!!  (Αναγνώστηκε 49268 φορές)

Αποσυνδεδεμένος koyrsaros_gr

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • εχω μια πελωωωρια λαχταρα για ΤΑΞΙΔΙΑ
    • koyrsaros-gr blog
Απ: Ανεπίσημες συναντήσεις μελών!!
« Απάντηση #150 στις: Σεπτέμβριος 17, 2018, 22:37:34 μμ »
βασικα την συζητηση μας μονοπώλησαν τα τετραποδα, ειπαμε αρκετα και εχουμε πολλα ακομα να πουμε....απο κοντα
Όμορφη πόλη, με μια σκέψη την ώρα μας περνάμε
πως θα φύγουμε από δω κι ας είναι πίσω να γυρνάμε....

http://koyrsaros-gr.blogspot.com/

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #151 στις: Σεπτέμβριος 17, 2018, 22:38:02 μμ »
Ετσι, ετσι!!!!

Αποσυνδεδεμένος panpan

• Hero Member
« Απάντηση #152 στις: Σεπτέμβριος 17, 2018, 22:43:34 μμ »
βασικα την συζητηση μας μονοπώλησαν τα τετραποδα, ειπαμε αρκετα και εχουμε πολλα ακομα να πουμε....απο κοντα
Καλά εσένα τρόμαξα να σε γνωρίσω.Μεγάλη αλλαγή.και οι δύο σας.
Μόλις βρω την ευκαιρία θα έρθω Αθήνα να τα πούμε από κοντά.
Απλά έχω κάτι τρεξίματα αυτόν τον καιρό με θέματα υγείας της μάνας μου.
Ελπίζω να τα λύσω σύντομα.

Αποσυνδεδεμένος koyrsaros_gr

• Hero Member
  • εχω μια πελωωωρια λαχταρα για ΤΑΞΙΔΙΑ
    • koyrsaros-gr blog
« Απάντηση #153 στις: Σεπτέμβριος 17, 2018, 22:46:28 μμ »
ευχομαστε να πανε ολα καλα με την μητερα σου, θα χαρουμε να ξαναδουμε φιλους και ατομα που συμπαθουμε
Όμορφη πόλη, με μια σκέψη την ώρα μας περνάμε
πως θα φύγουμε από δω κι ας είναι πίσω να γυρνάμε....

http://koyrsaros-gr.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος GNS

• Hero Member
    • ΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
« Απάντηση #154 στις: Οκτώβριος 21, 2018, 23:56:16 μμ »
Aλλη μια ανεπισημη απο τα παλια πραγματοποιηθηκε χθες βραδυ στο Μπουρναζι μεταξυ dk - xenia - tavrina - koursaros. Την παρασταση εκλεψαν τα νεα μελη σκυλοταξιδευτες... ο δικος μας OSCAR και η ΛΕΥΚΗ των φιλων μας, που σημειωτεον εχει διαβατηριο και ηδη μετραει ενα ταξιδι στο εξωτερικο (Βουλγαρια). Hταν μεγαλη η χαρα μας χθες... συναντηθηκαμε μετα απο 5 μιση χρονια (τελευταια φορα ηταν στην κοπή της πιτας μας 3 Φεβρουαριου 2013) και οπως καταλαβαινετε ειχαμε πολλα να πουμε!! :yahoo:

Πολύ χαίρομαι που βρεθήκατε και τα είπατε. Μου λείπετε. Θυμάμαι τα παιδιά που τα γνώρισα στο κοπή τη πίτα στο ΣΟΚΟΛΑ στον πεζόδρομο (Απόστολου Παύλου ? Θυμάμαι καλά  την  οδό ? ) που είχαμε  μαζευτεί αρκετά μέλη. Επίσης δεν θα ξεχάσω την ωραία εκδρομή στη Σαλα-μυκονο μαζί και με την Δήμητρα. Πρωτομαγιά πρέπει να ήταν.

Υ.γ. αγνώριστοι και οι δυο τους Δημήτρη. Προς το καλύτερο φυσικά !
Να περνάτε καλά Χρήστο. Χαιρετισμους στην Tavrina !
don't drink & drive!!!

Αποσυνδεδεμένος GNS

• Hero Member
« Απάντηση #155 στις: Οκτώβριος 21, 2018, 23:58:16 μμ »
Ηρθε και η ανεπισημη συναντηση με την Ελινα και τον Δημητρη αρχες Ιουλη στο Βεακειο... παρακολουθησαμε την Ηλεκτρα του Ευριπιδη... ηταν και η Ξενια εκει... πολυ χαρηκαμε που σας ειδαμε μετα απο τοσο καιρο!!

Mια ακόμη η φίλη από τα παλιά. Ελίνα και Δημήτρη να περνάτε καλά και να χαίρεστε τα ζουζούνια σας. Εάν δεν κάνω λάθος δύο δεν είναι ? ?
don't drink & drive!!!

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #156 στις: Οκτώβριος 12, 2020, 17:33:15 μμ »
Aλλη μια ανεπισημη απο τα παλια πραγματοποιηθηκε το μεσημερι του Σαββατου 10/10 στο Βολο μεταξυ dk - GNS και xenia's με νεες προσθηκες στην παρεα τη Νιτσα, συζυγο του Γιωργου αλλα και τον υιο Νικολακη. Ηταν μεγαλη η χαρα μας προχθες, γιατι συναντηθηκαμε μετα απο πολλα, πολλα χρονια (δεν θυμαμαι ποτε ηταν η τελευταια φορα, το αφηνω στον Γιωργο) γνωρισαμε την οικογενεια του, αλλα ειπαμε και θυμηθηκαμε πολλα απο τα παλια. Τελος θα ηθελα να ευχαριστησω τον Γιωργο για την ομορφη ξεναγηση στην πολη του!! :yahoo:

Αποσυνδεδεμένος McElk

• Hero Member
« Απάντηση #157 στις: Οκτώβριος 13, 2020, 16:05:19 μμ »
Πολύ ωραία βρε παιδιά αλλά Βόλος και φραπέδες είναι ... ιεροσυλία. Ελπίζω να επανορθώσατε μετά σε τσιπουράδικο!! :bigr:

Υ.Γ. Σορτσάκια βλέπω. Τόση ζέστη έχετε ακόμη εκεί; Εμείς κοντεύουμε να ανάψουμε τα καλοριφέρ!

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #158 στις: Οκτώβριος 13, 2020, 18:24:13 μμ »
Πολύ ωραία βρε παιδιά αλλά Βόλος και φραπέδες είναι ... ιεροσυλία. Ελπίζω να επανορθώσατε μετά σε τσιπουράδικο!! :bigr:
Υ.Γ. Σορτσάκια βλέπω. Τόση ζέστη έχετε ακόμη εκεί; Εμείς κοντεύουμε να ανάψουμε τα καλοριφέρ!

Φτασαμε στο Βολο στις 12.00 και θα καθομασταν μεχρι 13.30... μετα θα ανεβαιναμε Πηλιο-Μακρυνιτσα για φαγητο... οποτε τσιπουρακι δεν προλαβαιναμε δεδομενου οτι θα επρεπε ο GNS να μας κανει και μια μινι ξεναγηση στον τοπο του. Καφε πινει η ντοπια Νιτσα συζυγος του Γιωργου χαχαχα... και η Ξενια που δεν χανει ευκαιρια να δοκιμασει μια παραδοσιακη παστα φουρνου... εμεις τιποτα γιατι ξεναγηθηκαμε... στη φωτο μολις ειχαμε φτασει ισα ισα για μια φωτο και να αποχωρησουμε. Παντως παστα φουρνου δοκιμασαμε απο την Ξενια και ηταν υπεροχη!!!

ΥΓ. Ναι με σορτσακια γιατι ειχε πολυ ζεστη... η θερμοκρασια σχεδον αγγιξε τους 30 βαθμους.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 30, 2021, 10:09:08 πμ by dk »

Αποσυνδεδεμένος GNS

• Hero Member
« Απάντηση #159 στις: Οκτώβριος 13, 2020, 22:30:29 μμ »
Ωραια εκπληξη απο παλια και μετα απο πολλα χρονια καταφεραμε και ξαναβρεθηκαμε. αυτη τη φορα ηρθατε εσεις στο βολο. Αλλα επειδη δεν κρατησε πολυ αυτη η χαρα  λογω του προγραμματος που ειχατε πρεπει πριν αλλαξουμε χρονια  να μας ξαναρθετε για να πιουμε και τσιπουρακι και να δειτε περισσοτερα αξιοθεατα της περιοχης μας. ελπιζω και εγω να ειμαι σε καλυτερη κατασταση, να εχει γινει καλα η μητερα μου και να παμε σε οσα περισσοτερα μερη μπορουμε. χαρηκαμε πολυ που σας ειδαμε. να ειστε ολοι καλα. ραντεβου ξανα σε δυο μηνες. να δειτε και το χριστουγενιατικο βολο ποσο ομορφος ειναι στολισμενος !

υ.γ δεν θυμαμαι ποσα χρονια ειχαμε να βρεθουμε. πρεπει να ειναι απο το 2010 πριν γυρισω οριστικα στο βολο.
Αλλα αυτο δεν εχει σημασια. Οταν  αγαπας και εκτιμας καποιον ο χρονος και η  αποσταση  δεν μπορει να σταθει εμποδιο......

καλη ανταμωση φιλοιι μου. σας περιμενιυμε συντομα να σας ξαναδουμε.
don't drink & drive!!!