Αποστολέας Θέμα: Ποια νομίζετε πως είναι τα βαθύτερα αίτια κάποιου που γράφει σε site's ταξιδιών  (Αναγνώστηκε 12870 φορές)

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
το θεμα αυτο  το ξεκινησα υστερα απο συζητηση με φιλους που ειναι σε τετοια σαιτ..
λοιπον αρχικα μπαινοντας σε σαιτ με περιεχομενο ταξιδιου.. πστευα οτι ο στοχος ηταν η αλληλοβοηθεια ... το μοιρασμα ταξιδιωτικων πληροφοριων και σκεψεων.... και μετα ξυπνησα....
γρηγορα καταλαβα οτι παρα πολλοι ανθρωποι το χρησιμοποιουν ... και δεν μιλω για  το συγκεκριμενο σαιτ...... για να εκτονωνουν το θυμο τους .... για ιντριγκες..... για αυτο και μπαινουν....για να βρουν ταιρι.... να κανουν παρεες....[καθολου κακο αυτο αφου ειναι ομοιδεατες]
τελευταια πιστευω οτι υπαρχουν και ατομα που γινονται επιτηδες ειρωνες υβριστικοι επιθετικοι.. απλα για να αποκτα περισσοτερο ενδιαφερον το σαιτ να χει κοσμο και να τα βγαζει το αφεντικο απο  τιs διαφημισεις...
δεν το ξερω αν αυτο το κανουν χωρις ωφελη
η κανουν κακογουστες πλακιτσες  η φαρσες..... για να κρυψουν δικα τους αρνητικα συναισθηματα και απωθημενα... ενω θα επρεπε να επισκεφτουν καποιο ψυχολογο
τονιζω δεν μιλω για το travelchat.....
τελικα πουλιεται αξιοπρεπεια ...ανθρωπινος σεβασμος για χαρη του χρηματος η κατωτερων συναισθηματων...
θα μου πειτε σημαδι των καιρων μας ειναι το ιδιο κανει και η τηλεοραση....
και λοιπον εμεις πρεπει να το δεχτουμε...?
αν ακομα λεγομαστε ανθρωποι θα πρεπει να αντισταθουμε σε αυτην την καταντια των καιρων...
χαιρομαι που αυτη η σελιδα δεν εχει τιποτα απο αυτα και ελπιζω ετσι να συνεχισει..
θελω να ακουσω και τισ δικες σας σκεψεις...ελπιζω να ο εγραψα στη σωστη κατηγορια...
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
επισης μια αλλη αναγκη του ανθρωπου ειναι να ανηκει καπου... σε καποια ομαδα σε καποιο συλλογο.... του δημιουργει ενα αισθημα μεγαλυτερης ασφαλειας και στηριξης..... και αυτο οταν μια  ταξιδιωτικη σελιδα λειτουργει σωστα του το δινει... μια που τα ταξιδια εχουν απο μονα τους πολλες ανασφαλειες και δυσκολιες προσαρμογης.....
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Αποσυνδεδεμένος dimosf

• Συντονιστής Gallery
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • disaki.blogspot.gr και fototsepi.blogspot.gr
    • το δισάκι μου στον ώμο......
Αυτά που γράφεις για τα άτομα που βγάζουν διάφορα συμπλέγματα ισχύουν σε πάρα πολλούς χώρους και όχι μόνο στα φόρα. Φυσικά υπάρχουν και σε αυτά. Είτε πρόκειται για φόρουμ για τα ταξίδια, για το αυτοκίνητο, τα αεροπλάνα ή τον ....μπακαλιάρο(!!). Η πλειοψηφία πάντως των μελών των φόρα μπαίνουν από ενδιαφέρον για το αντικείμενο και αυτό φαίνεται στη συμμετοχή τους.
Σε ένα ταξιδιωτικό φόρουμ τώρα μπαίνει κάποιος (τουλάχιστον εγώ) και για την προσωπική εμεπιρία που θα μου προσφέρεις εσύ ή ο οποιοσδήποτε και αυτή που θα έχω τη χαρά να προσφέρω κι εγώ. Σκέτες πληροφορίες για ένα μέρος μπορώ να πάρω (και περισσότερες) από ένα ταξιδιωτικό οδηγό. Αυτό όμως που έζησα εγώ από πρώτο χέρι διαφέρει κατά πολύ από οποιονδήποτε οδηγό. Και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα. Καλές οι πληροφορίες αλλά κατά τη γνώμη μου οι ιστορίες των ταξιδιωτικών εμπειριών είναι που κάνει κάθε τέτοιο φόρουμ να ξεχωρίζει.
Όπως μου αρέσει στην παρέα μου να περιγράφω τα ταξίδια μου και να ρουφάω και τις περιγραφές των υπολοίπων, έτσι και σε αυτή την "παρέα" δίνω και παίρνω σε ένα πάρε-δώσε όχι βέβαια σας το ζωντανό αλλά πολύ κοντά σ' αυτό. 'Οσο γι αυτούς που λες παραπάνω, δε βαριέσαι. Όλοι χρειάζονται. Ανάβουν λίγο και τα αίματα :smile_:

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Συμφωνώ με τα αυτα που γραφεις Σοφια, οπως συμφωνώ και με τα γραφωμενα του Δημου...προσωπικα μου αρεσει η επικοινωνια με ομοϊδεάτες, να διαβαζω και να γραφω τις εμπειριες μας αλλα και να μαθαινω πραγματα απο τους εμπειρωτερους.
Αφιερωνω πολυ χρονο στο travelchat (νομιζω φαινεται αυτο) απο την αγαπη μου γι' αυτο αλλα και γιατι μου εχει δωσει τη δυνατοτητα να γνωρισω αξιολογα ατομα-φιλους!! :happy:

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
δημο δεν μιλω για λιγο  αν αναβουν τα αιματα αλλα για προσβολες προσωπικοτητων.......
αν και δεν ξερω αν το ζητουμενο εδω σε ταξιδιωτικο σαιτ ειναι να αναβουν τα αιματα αλλα ενημερωση και προσωπικα θελω και χαλαρωση....
εξω υπαρχουν τοσα προβληματα που καθε μερα αντιμετωπιζουμε στη ζωη ε οχι και σε ταξιδιωτικα σαιτ βρε παιδια ελεος  
παιδια δεν ξερω αν γινομαι κατανοητη αλλα ψαχνω τα πιο βαθια αιτια οχι τα οφθαλμοφανη...
πιθανον να ειναι καταλληλα καποια σαιτ για ψυχολογικη μελετη για διατριβη.... φυσικα λειπουν πολλα κομματια του παζλ  και των προσωπικοτητων  των χαρακτηρων τους,,, μια που κρυβονται πισω απο ενα ανωνυμο ψευδωνυμο...
ο στοχος μου να προβληματισω  περισσοτερο.... και ο καθενας αν θελει ας δει λιγο πιο βαθια...
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 15, 2010, 07:10:14 πμ by famek »
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Αποσυνδεδεμένος taxidiaris

• Sr. Member
    • ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥ
Συμφωνώ με τον Δήμο. :clap:  
Αυτά που λές famek, είναι τραβηγμένα και μονόπλευρα.Σε ενα φόρουμ υπάρχει κάθε είδος ανθρώπου και ο καθένας μας μπορεί να προστατεύσει τον εαυτό του αν δεν είναι ανήλικος. Και ο ψυχάκιας θα μπεί σε ενα φόρουμ και ο τρελός και ο περίεργος και ο αριστερός και ο δεξιός και ο ρατσιστής και ο εθνικιστής κλπ. Εμείς σαν ενήλικες νοήμωνες τί κάνουμε? Δεν προσπαθούμε καταρχήν να επιβάλλουμε την γνώμη μας ή τα πιστεύω μας. Βλέπουμε τα γραφόμενα και συμμετέχουμε σε συζητήσεις, λέμε τη γνώμη μας χαλαρά και ολα μια χαρά. Οταν πέφτουμε σε περίεργες καταστάσεις, στρίβουμε!!!!
Δεν καθόμαστε να τσακωθούμε, ούτε να πιάσουμε συζήτηση επίλυσης του κυπριακού.
Οσο για την ανάγκη του ανθρώπου να είναι ενταγμένος σε ενα σύνολο για να νοιώθει ασφαλής, αυτά είναι μπούρδες των ψυχολόγων. Φυσικά ο άνθρωπος είναι ομαδικό όν και θέλει να είναι ενταγμένος κάπου, που είναι το κακό ή το μεμπτό??? Και φυσικά οι παρέες και οι πολλές συναναστροφές γεμίζουν εμπειρίες τους ανθρώπους και τους προάγουν στην κοινωνία. Αυτό σημαίνει κοινωνικότητα αλλιώς ας πήγαινε ο καθένας μας να κλειστεί σε ενα μοναστήρι χωρίς παρέες, χωρίς φίλους ,χωρίς επικοινωνία.
Αυτά τα ολίγα............ :good:
Το ταξίδι είναι γνώση,εμπειρία,σταθμός.

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
αγαπητε λες οτι ειναι μπουρδες των ψυχολογων.... σε ευχαριστω μιλας με μια τετοια.. :laugh:. αλλα μετα συμφωνεις :bigr: σε αυτες τις μπουρδες...
προσωπικα πιστευω οτι ειναι σημαντικο να υπαρχουν κανονες και ορια σε καθε σαιτ απο την διαχειριση για να μην υπαρχουν παρεκτροπες.....
ετσι υπαρχει κα ενα επιπεδο και δεν καταληγει το σαιτ τοπος εκτονωσεις προβληματικων..
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Διεγραψα καποια μηνυματα για την ισορροπια του τοπικ. :bigr:
Εδω ειμαστε για να παιρναμε καλα, να ενημερωνομαστε και να μεταφερουμε τις εμπειριες μας ο καθενας με τον δικο του τροπο.
Και εντασεις θα υπαρχουν και διαφωνιες αλλα προς θεου οχι χαρακτηρισμους.
Σοφια το θεμα εχει μεταφερθει στο ''Η γνώμη σας μετράει'' ... επειδη ζητας την αποψη των μελων...να εισαι ομως σιγουρη πως παρουσιαζει το ιδιο ενδιαφερον κι ας μην εμεινε στην ενοτητα ''Μας ενδιαφέρουν'' :smile_:

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
σε ευχαριστω που κρατας σε ενα επιπεδο το σαιτ.. ετσι νιωθουμε και ασφαλεια να εκφρασουμε την αποψη. μας.... να σαι καλα
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
λοιπον συνεχιζω την παρατηρηση... μια αλλη προβληματικη συμπεριφορα που συνανταμε σε τετοια σαιτ ειναι αυτων που επαναστατουν απλα για να επαναστατησουν... πιθανον οι ..αιωνιοι εφηβοι... που δεν αντεχουν την αυτοπειθαρχια
επισης ειναι οι ξερολες η αυτοι που θελουν να τραβουν την προσοχη .. να ακουν μπραβο και ευχαριστω
.......προσφατα ενημερωθηκα για καποιον που δινει πληροφοριες για μπαλι ενω δεν εχει παει ποτε αλλα λεει οτι πηγε...
 και καποιοι μεσα απο τα σαιτ  θελουν να παιρνουν εξουσια...... ελπιζοντας ισως να αποκτησουν μια θεση..πχ moderator...
τελικα οπως ειπαν τα παιδια ειναι οπως εξω νορμαλ.. ιδιορυθμοι.... αλλα και διαταραγμενοι....
παντως εχει ενδιαφερον πισω απο καθε μηνυμα να καθρεπτιζεται ενα στυλ προσωπικοτητας.....
το ιντερνετ καλυπτι τα παντα σχεδον απωθημενα επιθετικοτητες φιλοδοξιες μοναξιες ενδιαφεροντα γνωσεις... ελπιδες... χαβαλε... φλερτ... μεγαλομανιες...
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ