Αποστολέας Θέμα: Ποια νομίζετε πως είναι τα βαθύτερα αίτια κάποιου που γράφει σε site's ταξιδιών  (Αναγνώστηκε 12870 φορές)

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat

και καποιοι μεσα απο τα σαιτ  θελουν να παιρνουν εξουσια...... ελπιζοντας ισως να αποκτησουν μια θεση..πχ moderator...

Ελπιζω να μη το λες για μενα... :laugh: :laugh:

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
εσυ εισαι στην κατηγορια εξαρτημενων  :bigre: :bigr:...... που κανεις το χομπυ σου ζωη....
φυσικα δεν εννοω εσενα.... εξαλλου εδω δεν δινονται τετοια κινητρα αφου δεν υπαρχουν ..κουμπακια για ευχαριστω.... για φιλους  και δεν υπαρχουν moderators που συνηθως ειναι διακοσμητικοι... για διαφορους λογους μαρκετιγκ και οχι ουσιας..
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
επισης οι διαιτητες του σαιτ εξασκουνται και αποκτουν τα εξης χαρισματα.... γινονται καλυτεροι διαπραγματευτες.. μαθαινουν να ελισσονται....και αυξανεται η αυτοπεποιθηση τους οταν εχουν ολα αισιο τελος....
αντε και στο διπλωματικο σωμα δημητρη αν και απο αυτο το σαιτ τετοια εμπειρια δεν θα αποκτησεις και δεν στο ευχομαι.... η ηρεμια ειναι μεγαλο προσον... αν θελουμε να φουντωσουμε... εχουμε την τηλεοραση :bigr:
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
η ηρεμια ειναι μεγαλο προσον... αν θελουμε να φουντωσουμε... εχουμε την τηλεοραση :bigr:
Συμφωνω!! :good:

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
επισης παρατηρειται και το εξης γνωστο φαινομενο ατομα να συσπειρωνονται απεναντι και εναντιον ενος ατομου που μπορει καν να μην ξερουν και να μην εχουν δει ποτε η ποτε να μην συγκρουστηκαν μαζι του... αλλα απλα πχ διαφωνουν τα γουστα τους πχ για ινδια...
αλλοι να την λατρευουν αλλα να αηδιαζουν απο την βρωμα της... και την φτωχια της... και τις αρρωστιες της...
ετσι συσπειρωνονται για να πολεμησουν εναν εχθρο....[με το μυαλο τους εχθρο]
να νιωσουν εντονα οτι ανηκουν.. σε μια μικρη και δυνατη ομαδα..
η ψυχολογια της μαζας λειτουργει και στο ιντερνετ....
ακομα υπαρχουν και τα ατομα που θελουν να διξουν κουλτουρα ετσι αποδοκιμαζουν καποιον πχ που του αρεσε το ντουμπαι.. γιατι δεν ειναι επιπεδο....χαρακτηριζεται κατινα.. επιδερμικος ανωριμος... ενω η ταμπελοποιηση ειναι πολυ ευκολη...
ετσι οι λατρες της ινδιας  χαρακτηριζονται ψαγμενοι... οτι ψαχνουν την αναταση ψυχης.... ασχετα αν μπορει καποιοι απο αυτους ναναι απλα αυτοκαταστροφικοι,......μια που πανε σε μια χωρα που μαστιζεται απο δεκαδες αρρωστιες χωρις εμβολια...[για τα βαθυτερα ψυχικα αιτια αυτων που ταξιδευουν και πως κανουν τις επιλογες τους θα αναφερθω σε  αλλο θεμα]
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Αποσυνδεδεμένος koyrsaros_gr

• Hero Member
  • εχω μια πελωωωρια λαχταρα για ΤΑΞΙΔΙΑ
    • koyrsaros-gr blog
υπαρχουν φορουμ και φορουμ.....
συντονιστες και διαφοροι διαχειρηστες....
κοσμος παλαβος τρελος λογικος....
ολοι κρυμενοι πισω απο ενα πληκτρολογιο το οποιο μας δινει μια δυναμη αυτο που θα γραψουμε οτι σιγουρα καποιος θα το διαβασει.
εγω προσωπικα συμετεχω (οσο μπορω και προλαβαινω) σε 2 φορουμ (στο ενα και σαν super moderator) διαφορετικα τελειως μεταξυ τους.
μεσα απο τα φορουμ (γενικοτερα) αντλω πληροφοριες για κατι που με ενδιαφερει αλλα σαν τυπος γενικοτερα ειμαι της προσωπικης γνωριμιας οποτε μεσω των φορουμ εχω γνωριστει με αρκετα ατομα αλλους αξιολογους και αλλους που δεν υπαρχει λογος αναφορας....
εχω γνωρισει ετσι ανθρωπους που ειναι μπαχαλακηδες σε πολλα φορουμ...(τρολ)
αλλους που βρησκουν το φορουμ σαν ενα καφενειο, οπου θα βρει εναν φιλο να ανταλαξει μια αποψη για οτιδηποτε.
παντου θα υπαρξουν διαφορετικες αποψεις,(πολιτικα-αθλητικα-στον τροπο που ταξιδευει κανεις- τον τροπο που δουλευει- πλουσιοι και φτωχοι)
το προβλημα ξεκιναει οταν προσπαθουμε να επιβαλουμε την αποψη μας σε καποιον αλλον η ποσο ακομα σε μια ομαδα ατομων (ενα ολοκληρο φορουμ) και δεν μπορει να γινει ενας υγιεις διαλογος.
και πολυ συχνα τετοια προβληματικα ατομα μπορουν ενα παρειστικο φορουμ, ανετα,  να στο χαλασουν, η να σου χαλασουν την διαθεση...
ποσο ακομα οταν δινονται ''εξουσιες'' σε ατομα τετοια....(μακρυα απο  εμας ευτυχως)
Όμορφη πόλη, με μια σκέψη την ώρα μας περνάμε
πως θα φύγουμε από δω κι ας είναι πίσω να γυρνάμε....

http://koyrsaros-gr.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
Το να λες ψέματα ότι έχεις πάει σε ένα μέρος που δεν έχεις πάει, ή το να κάνεις χαρακτηρισμούς του στυλ "όποιος έχει πάει εκεί είναι ψαγμένος" και "όποιος έχει πάει εκεί είναι ρηχός" είναι προβληματικές συμπεριφορές που μπορεί να παρουσιαστούν και σε μια παρέα και όχι μόνο σε έναν τόπο συνάντησης στο διαδίκτυο. Απλά το διαδίκτυο μέσω κάποιας ανωνυμίας δίνει μεγαλύτερα περιθώρια σε προβληματικά άτομα να "διαπρέψουν".
Ένας φυσιλογικός άνθρωπος συμμετέχει για να μοιραστεί πράγματα και εμπειρίες, να γνωρίσει ενδεχομένως άτομα που μοιράζεται ένα κοινό ενδιαφέρον, να χαζολογήσει στον ελεύθερο χρόνο του. Ένας καλός επιτηρητής σε ένα φόρουμ προσπαθεί πάντα να αποφύγει τις εντάσεις και αν ποτέ αυτές παρουσιαστούν είναι στο χέρι του με ωραίο και ευγενικό τρόπο να τις σταματήσει πριν εξαπλωθούν.

Συνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
Συμφωνώ απόλυτα  :good:
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Αποσυνδεδεμένος coolalexis

• Hero Member
  • Φεύγω...πάλι!
    • Αμμουδιά Σερρών
Είμαι μέλος και σε άλλο forum αλλά η συμπεριφορά ορισμένων με έκανε να απομακρυνθώ...Εδώ βρήκα την ηρεμία μου καθώς ο μόνος λόγος που θέλω να είμαι μέλος είναι να μιλάω για οτί αφορά τα ταξίδια...αφού αυτό μου αρέσει... :cool:

Αποσυνδεδεμένος PASTA

• Hero Member
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ  "ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ" ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΘΑ "ΜΠΕΙ" ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ
ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ  ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΛΕΣΧΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΛΠ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΣΗ.