υπαρχουν φορουμ και φορουμ.....
συντονιστες και διαφοροι διαχειρηστες....
κοσμος παλαβος τρελος λογικος....
ολοι κρυμενοι πισω απο ενα πληκτρολογιο το οποιο μας δινει μια δυναμη αυτο που θα γραψουμε οτι σιγουρα καποιος θα το διαβασει.
εγω προσωπικα συμετεχω (οσο μπορω και προλαβαινω) σε 2 φορουμ (στο ενα και σαν super moderator) διαφορετικα τελειως μεταξυ τους.
μεσα απο τα φορουμ (γενικοτερα) αντλω πληροφοριες για κατι που με ενδιαφερει αλλα σαν τυπος γενικοτερα ειμαι της προσωπικης γνωριμιας οποτε μεσω των φορουμ εχω γνωριστει με αρκετα ατομα αλλους αξιολογους και αλλους που δεν υπαρχει λογος αναφορας....
εχω γνωρισει ετσι ανθρωπους που ειναι μπαχαλακηδες σε πολλα φορουμ...(τρολ)
αλλους που βρησκουν το φορουμ σαν ενα καφενειο, οπου θα βρει εναν φιλο να ανταλαξει μια αποψη για οτιδηποτε.
παντου θα υπαρξουν διαφορετικες αποψεις,(πολιτικα-αθλητικα-στον τροπο που ταξιδευει κανεις- τον τροπο που δουλευει- πλουσιοι και φτωχοι)
το προβλημα ξεκιναει οταν προσπαθουμε να επιβαλουμε την αποψη μας σε καποιον αλλον η ποσο ακομα σε μια ομαδα ατομων (ενα ολοκληρο φορουμ) και δεν μπορει να γινει ενας υγιεις διαλογος.
και πολυ συχνα τετοια προβληματικα ατομα μπορουν ενα παρειστικο φορουμ, ανετα, να στο χαλασουν, η να σου χαλασουν την διαθεση...
ποσο ακομα οταν δινονται ''εξουσιες'' σε ατομα τετοια....(μακρυα απο εμας ευτυχως)