Αποστολέας Θέμα: Ποια νομίζετε πως είναι τα βαθύτερα αίτια κάποιου που γράφει σε site's ταξιδιών  (Αναγνώστηκε 12871 φορές)

Συνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
Για καλη μου τυχη οτι εγινε με τη famek εγινε και με μενα δυο χρονια πριν... ετσι βρηκα το travelchat κι εστησα εδω την τρελλα μου με τη βοηθεια της Ελινας.Μπορει να ειμαστε λιγοτεροι μα ειμαστε μια παρεα, με τις συναντησεις μας και με τις εκδρομες μας... αυτο ομως που εχει μεγαλυτερη σημασια για μας ειναι οτι σεβομαστε ο ενας τον αλλον, κατι που λειπει απο αυτο που αναφερεσαι. :smile_:

+1000

Και προπάντων... είμαστε αυτοί που είμαστε και δεν παραμυθιάζουμε κανέναν!
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
Ο λόγος για τον οποίο γραφτηκα και συμμετέχω στο forum είναι η αγάπη μου για τα ταξιδια και μόνο...οι περισσότεροι φίλοι μου με θεωρούν.....κάπως... επειδή προτημώ να ταξιδεύω... Επομένως δε μπορώ να βρώ ομοειδεάτες για να αντλήσω αφ' ενος εμπειρίες και βοήθεια αφ'ετερου να μοιραστώ τις δικες μου εμπειρίες με ενθουσιασμο. Οταν οι φίλοι με ρωτούν πώς πέρασα σε ένα ταξίδι μου, μου αφιερώνουν 10 λεπτά απο το πολύτιμο χρόνο τους για να τους πώ τα βασικά, με ρωτούν τι ψώνισα και βέβαια ποσο κόστισε το ταξίδι για να κάνουν το ηλίθιο σχόλιο, το οποίο με ενοχλεί αφάνταστα, "εχεις λεφτά εσυ" η "τι ανάγκη έχεις εσύ? παιδιά, σκυλιά δεν έχεις γι αυτό μπορείς και ταξιδεύεις".

Η ανάγκη να μπορώ να μιλώ με ανθρώπους που έχουν την ίδια αγάπη με μένα, που απλώχερα θα μου δώσουν τη βοήθειά τους και που θα ανοίξουν τα αφτιά τους για να ακούσουν τις εμπειριες μου απο ένα ταξιδι με έκαναν να γραφτώ στο φορουμ.

Αποσυνδεδεμένος PASTA

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
ΓΙΑ ΜΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ,ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ..

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ..

Αυτο που μας χαροποιει ιδιαιτερα ειναι πως εσεις το αναγνωριζετε!!! :happy:

Αποσυνδεδεμένος coolalexis

• Hero Member
  • Φεύγω...πάλι!
    • Αμμουδιά Σερρών
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...Ούτε αρνητικές κριτικές για κάτι που θέλεις να γράψεις παρά μόνο συμβουλές και προτροπές.Ελπίζω να συνεχίσουμε να ήμαστε «αγαπημένοι» σε αυτό το forum και να μοιραζόμαστε την αγάπη μας για τα ταξίδια...

Αποσυνδεδεμένος zivot

• Full Member
  • Θέλω και πάλι να ταξιδέψω!!!
Όλοι αυτοί οι χώροι είναι μια μικρή κοινωνία,το θέμα είναι κατά πόσο θα μπεις στη διαδικασία να ασχοληθείς με αυτούς που πραγματικά σε αφήνουν αδιάφορο ως χαρακτήρες ή  χειρότερα που σε εξοργίζουν...
Μπήκα και εγώ σε αυτό το δίλημμα να αναρωτηθώ κατά πόσο αξίζει τον κόπο να αναλωθείς μέσα σε  έναν τέτοιο χώρο και να αφήνεσαι να σε προσβάλλουν με ανόητες,εγωκεντρικές συμπεριφορές...Μάλλον δεν το αντέχω,αρκετά πιεζόμαστε στην καθημερινότητα μας με αντίστοιχες συμπεριφορές άλλων συνανθρώπων-τις οποίες κάποιες φορές δεν μπορείς να αποφύγεις-τουλάχιστο στο φόρουμ θαρρώ πως μπορείς και μόνος να έχεις το δικαίωμα της επιλογής...Take it or leave it, λοιπόν!
Ναι,δεν είναι απαραίτητο όλοι να συμφωνούμε πάνω σε ένα θέμα,άλλωστε η διαφορετικότητα είναι αυτή που δίνει αξία στη ζωή,αλλά κι ο πολιτισμός είναι απαραίτητος.Υπάρχουν χίλιοι τρόποι να πεις το ίδιο πράμα...κάποιοι επιλέγουν τους λάθος προφανώς!!
To be or not to be that's the question...

Αποσυνδεδεμένος panpan

• Hero Member
Αυτά που γράφεις για τα άτομα που βγάζουν διάφορα συμπλέγματα ισχύουν σε πάρα πολλούς χώρους και όχι μόνο στα φόρα. Φυσικά υπάρχουν και σε αυτά. Είτε πρόκειται για φόρουμ για τα ταξίδια, για το αυτοκίνητο, τα αεροπλάνα ή τον ....μπακαλιάρο(!!). Η πλειοψηφία πάντως των μελών των φόρα μπαίνουν από ενδιαφέρον για το αντικείμενο και αυτό φαίνεται στη συμμετοχή τους.
Σε ένα ταξιδιωτικό φόρουμ τώρα μπαίνει κάποιος (τουλάχιστον εγώ) και για την προσωπική εμεπιρία που θα μου προσφέρεις εσύ ή ο οποιοσδήποτε και αυτή που θα έχω τη χαρά να προσφέρω κι εγώ. Σκέτες πληροφορίες για ένα μέρος μπορώ να πάρω (και περισσότερες) από ένα ταξιδιωτικό οδηγό. Αυτό όμως που έζησα εγώ από πρώτο χέρι διαφέρει κατά πολύ από οποιονδήποτε οδηγό. Και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα. Καλές οι πληροφορίες αλλά κατά τη γνώμη μου οι ιστορίες των ταξιδιωτικών εμπειριών είναι που κάνει κάθε τέτοιο φόρουμ να ξεχωρίζει.
Όπως μου αρέσει στην παρέα μου να περιγράφω τα ταξίδια μου και να ρουφάω και τις περιγραφές των υπολοίπων, έτσι και σε αυτή την "παρέα" δίνω και παίρνω σε ένα πάρε-δώσε όχι βέβαια σας το ζωντανό αλλά πολύ κοντά σ' αυτό. 'Οσο γι αυτούς που λες παραπάνω, δε βαριέσαι. Όλοι χρειάζονται. Ανάβουν λίγο και τα αίματα :smile_:
Συμφωνω 100 τις 100 :bigr:

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
καλε παναγιωτη αν ηθελες να αναβουν τα αιματα τι ηρθες εδω... για χαπακια πιεσης και γιατρους και μαλιστα απο ινδια... ειναι το αλλο... :rofl:
εδω ειμαστε για χαλαρωσεις και δημιουργιες...ψυχικες και ταξιδιαρικες...
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Αποσυνδεδεμένος panpan

• Hero Member
καλε παναγιωτη αν ηθελες να αναβουν τα αιματα τι ηρθες εδω... για χαπακια πιεσης και γιατρους και μαλιστα απο ινδια... ειναι το αλλο... :rofl:
εδω ειμαστε για χαλαρωσεις και δημιουργιες...ψυχικες και ταξιδιαρικες...

:bigr: :bigr: :bigr: :bigr: :bigr: :bigr: :bigr: :bigr:

Αποσυνδεδεμένος panpan

• Hero Member
να το διορθωσω 99 τις 100