Αποστολέας Θέμα: Πληροφορίες για Νεπάλ!!!  (Αναγνώστηκε 11788 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Πληροφορίες για Νεπάλ!!!
« Απάντηση #20 στις: Σεπτέμβριος 23, 2010, 17:37:10 μμ »
Επανέρχομαι εδώ όπου έγινε η αφορμή να σας γνωρίσω και να κολλήσω στην παρέα σας!Ψάχνοντας πληροφορίες για το ταξίδι μου σάς βρήκα και μαζι βρήκα κι αυτό που ήθελα(ευχαριστω dk!!!).Φτιάχνοντας βαλίτσες θέλω να σας χαιρετίσω γιατί αυριο θεού θέλοντος πετάω για Κατμαντού!!!Τα ξαναλέμε λοιπον σε 2 εβδομάδες!

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #21 στις: Σεπτέμβριος 23, 2010, 17:57:16 μμ »
fei μου, ευχομαι καλο ταξιδι, καλα να περασεις και οταν με το καλο επιστρεψεις να μας μεταφερεις εδω τις εμπειριες σου αλλα και πολλες πολλες φωτογραφιες!!! :yahoo: :bye:

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #22 στις: Σεπτέμβριος 23, 2010, 18:54:58 μμ »
Fei,
Σου εύχομαι να περάσεις υπέροχα! Θα περιμένω πώς και πώς τα νέα σου , είναι ένα μέρος που δεν έχω πάει, είμαι πολύ περίεργη να ακούσω λεπτομέρειες.

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
« Απάντηση #23 στις: Σεπτέμβριος 23, 2010, 21:00:28 μμ »
Fei να περάσεις πολύ πολύ καλά, με αγωνία και ενδιαφέρον θα σε περιμένουμε πίσω στη πατρίδα και στη παρέα μας να μοιραστείς μαζί μας το ταξίδι σου, τις εμπειριες και πολλές φωτο!!!! :good:
Καλό ταξίδι!!!! :kiss:

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
« Απάντηση #24 στις: Οκτώβριος 08, 2010, 16:36:45 μμ »
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!!!ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΙΑ ΝΕΠΑΛ,ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΝΑ ΠΡΩΤΟΒΑΛΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΩ!!!ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΑΞΙΔΙ,ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ!ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ!Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΚΙ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟ EARTHSCAPE TRAVEL ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΓΙΑΤΙ ΛΕΜΕ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ.ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ! :good:

Αποσυνδεδεμένος panpan

• Hero Member
« Απάντηση #25 στις: Οκτώβριος 08, 2010, 17:45:42 μμ »
περιμενουμε με αγωνια τις φωτογραφιες σου

Αποσυνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #26 στις: Οκτώβριος 08, 2010, 18:23:21 μμ »
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!!!ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΙΑ ΝΕΠΑΛ,ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΝΑ ΠΡΩΤΟΒΑΛΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΩ!!!ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΑΞΙΔΙ,ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ!ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ!Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΚΙ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟ EARTHSCAPE TRAVEL ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΓΙΑΤΙ ΛΕΜΕ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ.ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ! :good:

Καλωσήρθες fei. Περιμένουμε ιστορία και φωτογραφίες με αγωνία  :happy:
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #27 στις: Οκτώβριος 08, 2010, 18:31:22 μμ »
Καλώς την Fei!!Περιμένω κι εγώ την ιστορία και τις φωτογραφίες, χαίρομαι που πέρασες τόσο όμορφα. Πάντα τέτοια!

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #28 στις: Οκτώβριος 09, 2010, 09:29:48 πμ »
ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΑΞΙΔΙ,ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ!ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ!Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΚΙ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟ EARTHSCAPE TRAVEL ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΓΙΑΤΙ ΛΕΜΕ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ.ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ! :good:

:welcome: back fei. :smile_:
Xαιρομαι που η προταση μας αποδειχτηκε λιρα εκατο για σενα και εκανες το καλυτερο σου ταξιδι. :good:

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
« Απάντηση #29 στις: Οκτώβριος 11, 2010, 08:58:34 πμ »
Καλώς όρισες Fei, ανυπομονώ να διαβάσω την ιστορία σου και να απολαύσω τις φωτογραφίες!!!
Ναι 'σαι καλά πάντα να κάνεις όμορφα ταξιδια!!