Αποστολέας Θέμα: Ταξίδι στο Λονδίνο  (Αναγνώστηκε 181319 φορές)

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
Απ: Ταξίδι στο Λονδίνο
« Απάντηση #1050 στις: Μάρτιος 14, 2011, 22:14:54 μμ »
Παράθεση
Οι οργανοπαικτες μεσα στους σταθμους που μου εφτιαχναν το κεφι οσο ανεβαινα τις ατελειωτες σκαλες και το γεγονος οτι υπαρχουν συγκεκριμενα σημεια που μπορουν να σταθουν για να παιξουν.

Όχι μόνο υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία που κάθονται ( είναι αυτοί οι πολύχρωμοι κύκλοι που είναι ζωγραφισμένοι κάτω στο δάπεδο) αλλά ο καθένας έχει συγκεκριμένη ώρα και μέρος που παίζει. Πολλοί από αυτούς πουλάνε και τα demo τους σε όποιον θέλει.

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ι ♥ London
    • Χειροποίητες Δημιουργίες ...
« Απάντηση #1051 στις: Μάρτιος 14, 2011, 22:29:43 μμ »
Παράθεση
Οι οργανοπαικτες μεσα στους σταθμους που μου εφτιαχναν το κεφι οσο ανεβαινα τις ατελειωτες σκαλες και το γεγονος οτι υπαρχουν συγκεκριμενα σημεια που μπορουν να σταθουν για να παιξουν.

Όχι μόνο υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία που κάθονται ( είναι αυτοί οι πολύχρωμοι κύκλοι που είναι ζωγραφισμένοι κάτω στο δάπεδο) αλλά ο καθένας έχει συγκεκριμένη ώρα και μέρος που παίζει. Πολλοί από αυτούς πουλάνε και τα demo τους σε όποιον θέλει.

Ευχαριστουμε για τη πληροφορια.. :good:
Ηταν πολυ καλοι!!!  :bigr: :bigr:
Η ευτυχία δεν έρχεται έτσι. Η ευτυχία είναι συνέπεια προσωπικής προσπάθειας.
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

Αποσυνδεδεμένος Sophia

• Newbie
  • *
« Απάντηση #1052 στις: Μάρτιος 15, 2011, 08:33:31 πμ »
Γεια χαρά σε όλους :kiss:
Περάσαμε καταπληκτικά στο Λονδίνο...Για μένα ήταν το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό και το χάρηκα πολύ. Υπέροχη πόλη, φοβερή παρέα...
Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλους.....
Άντε και στα επόμενα ταξίδια!!!

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
« Απάντηση #1053 στις: Μάρτιος 16, 2011, 20:57:59 μμ »
Οι εντυπώσεις μου απο το Λονδίνο....οι καλύτερες!!! :good:
Τώρα κατάλαβα γιατι οποιοι επισκέπτονται ή σπουδαζουν στο Λονδίνο "κολλάνε" μ' αυτο!!!
Μου αρεσε η ποικιλότητα των πραγμάτων που έχεις να κάνεις σ' αυτη τη πολη...τρεχαμε και δε φτάναμε για να δούμε αυτά που θέλαμε!!! Με το θέατρο " Το φάντασμα της Οπερας" ξετρελάθηκα, ειναι εμπειρία να δεις παρασταση στο Λονδίνο!!! Τα μουσεία Βρετανικό και Φυσικής Ιστορίας με μαγεψαν ιδιαίτερα το φυσικής ιστορίας και για τα εκθέματα αλλά και για το κτίριο στο οποίο στεγάζεται!!! Το Μαντάμ Τισό, εντάξει το είδα, διασκέδασα αλλά δε θα ξαναπάω....προτιμω να πάω στην Εθνική πινακοθήκη την επομενη φορά, γιατι θα υπάρξει σίγουρα!!!! Επίσης, μου αρεσε η συγκοινωνία (tube) γιατί μ' αυτό μπορείς να πάς απο τη μια ακρη του Λονδίνου στην άλλη πολύ γρήγορα....
Αυτό που εμενα δε με ενθουσιασε, ηταν το φαγητό αλλά δε το καταδικάζω ίσως εφταιγε και η καταστασή μου που μου δίνει μια δόση παραπάνω παραξενιάς.... :blush:

Λίγες φωτο απο το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας το οποίο οποιος ξαναπάει Λονδινο πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθεί!!!

Την ωρα που βγήκαμε ήταν φωτισμένο....υπεροχο!!

Ο εσωτερικός χώρος του μουσείου...

Τα κέρατα του συγκεκριμένου εχουν διαμετρο 4 μέτρα!!! η τα 'χεις ή δε τα 'χεις!!!!! :laugh: :laugh:

Μωρά δεινοσαυράκια!!!

Αλλες φωτογραφίες της πολης αλλά και της παρέας μπορείτε να δείτε εδώ!!
http://www.travelchat.gr/forum/index.php?action=gallery;sa=myimages;u=223

Ευχομαι να διοργανώσουμε και δεύτερη εκδρομή στο εξωτερικό!!!

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #1054 στις: Μάρτιος 16, 2011, 23:15:41 μμ »
Παράθεση
Αυτό που εμενα δε με ενθουσιασε, ηταν το φαγητό αλλά δε το καταδικάζω ίσως εφταιγε και η καταστασή μου που μου δίνει μια δόση παραπάνω παραξενιάς....

Αλήθεια βρε Δήμητρα, δεν έτυχε να σε ρωτήσω, πού φάγατε και τι φάγατε όσο μείναμε Λονδίνο; Δεν καταφέραμε ούτε μια φορά να φάμε μαζί σε αυτήν την εκδρομή!

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
« Απάντηση #1055 στις: Μάρτιος 17, 2011, 09:26:09 πμ »
Λόγο ότι μόλις τρώω δε μπορώ να συνεχίσω να κάνω τίποτε άλλο για κάποιες ώρες και αυτό οφείλεται στη τωρινή κατάσταση, φρόντιζα να τρώω το βραδάκι στη περιοχή του ξενοδοχείου. Μια φορά φάγαμε σε μια Pub μια πίτα γεμιστή με μοσχάρι (εμένα η γευση του μου έκανε με συκώτι... :sad:) και λαχανικά στον ατμό και μια σκούρα σάλτσα γλυκιά....δεν ενθουσιάστικα.....Επίσης, φάγαμε σε μια άλλη pub κρέας ψητό με πατάτες, δεν ενθουσιάστηκα......το μόνο που ισως με ικανοποιησε περισσότερο λόγο κοντινής σχέσης της κουζίνας μας ήταν όταν φάγαμε σε ένα ισπανικό μαγαζάκι πρίν πάμε στο θεατρο....αλλά κι εκει παρήγγειλα πατάτες τηγανιτές με μια σάλτσα μεσογείου, ελεγε, και ήταν πολύ καυτερη!!!! το μωρό τρελλάθηκε.. :dizzy: :dizzy:
Δε καταδικάζω, θα μπορούσαμε ισως να φάμε καλύτερα άν μπορούσαμε να πάμε σε κάποιο εστιατόριο/pub πιο κεντρικά αλλά εγώ μετά το φαγητό θέλω γερανο να με σηκώσει.....απλά θελω το κρεββάτι μου.....

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #1056 στις: Μάρτιος 17, 2011, 11:37:19 πμ »
Ούτε εμένα μου αρέσει η steak and kidney pie.  :nea: Γενικά δεν μου αρέσει το μοσχάρι.

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
« Απάντηση #1057 στις: Μάρτιος 17, 2011, 11:57:45 πμ »
Ούτε εμένα μου αρέσει η steak and kidney pie.  :nea: Γενικά δεν μου αρέσει το μοσχάρι.

Τι εννοείς kidney? Μοσχάρι με νεφρό? Δε θυμάμαι και τι έλεγε ακριβώς ο κατάλογος!!! πεινούσα τόσο πολύ που μάλλον δε το πρόσεξα!!!!!! :dizzy: :mad: :rofl: :wacko:

Αποσυνδεδεμένος κερκυραια

• Full Member
  • τρελα με την Κερκυρα!!!
« Απάντηση #1058 στις: Μάρτιος 17, 2011, 12:12:25 μμ »
Δηλαδη Dimitra εφατες νεφρο χωρις να το καταλαβεις???Αχχ σε καταλαβαινω,& εμενα με πιανει αηδια η σκεψη & μονο..... :dizzy: :dash:

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #1059 στις: Μάρτιος 17, 2011, 12:15:17 μμ »
Σωστά κατάλαβες, μοσχάρι με νεφρό. Είναι πολύ δημοφιλές σαν πιάτο στην Αγγλία. Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου λόγω του μοσχαριού όμως και όχι των νεφρών.  :bigr: Η Στέλλα από την άλλη το λατρεύει. Είναι θέμα γούστου παιδιά. Μην ξεχνάτε ότι και εμείς αμελέτητα τρώμε!! :laugh: