Οι εντυπώσεις μου απο το Λονδίνο....οι καλύτερες!!!

Τώρα κατάλαβα γιατι οποιοι επισκέπτονται ή σπουδαζουν στο Λονδίνο "κολλάνε" μ' αυτο!!!
Μου αρεσε η ποικιλότητα των πραγμάτων που έχεις να κάνεις σ' αυτη τη πολη...τρεχαμε και δε φτάναμε για να δούμε αυτά που θέλαμε!!! Με το θέατρο " Το φάντασμα της Οπερας" ξετρελάθηκα, ειναι εμπειρία να δεις παρασταση στο Λονδίνο!!! Τα μουσεία Βρετανικό και Φυσικής Ιστορίας με μαγεψαν ιδιαίτερα το φυσικής ιστορίας και για τα εκθέματα αλλά και για το κτίριο στο οποίο στεγάζεται!!! Το Μαντάμ Τισό, εντάξει το είδα, διασκέδασα αλλά δε θα ξαναπάω....προτιμω να πάω στην Εθνική πινακοθήκη την επομενη φορά, γιατι θα υπάρξει σίγουρα!!!! Επίσης, μου αρεσε η συγκοινωνία (tube) γιατί μ' αυτό μπορείς να πάς απο τη μια ακρη του Λονδίνου στην άλλη πολύ γρήγορα....
Αυτό που εμενα δε με ενθουσιασε, ηταν το φαγητό αλλά δε το καταδικάζω ίσως εφταιγε και η καταστασή μου που μου δίνει μια δόση παραπάνω παραξενιάς....

Λίγες φωτο απο το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας το οποίο οποιος ξαναπάει Λονδινο πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθεί!!!

Την ωρα που βγήκαμε ήταν φωτισμένο....υπεροχο!!

Ο εσωτερικός χώρος του μουσείου...

Τα κέρατα του συγκεκριμένου εχουν διαμετρο 4 μέτρα!!! η τα 'χεις ή δε τα 'χεις!!!!!

Μωρά δεινοσαυράκια!!!

Αλλες φωτογραφίες της πολης αλλά και της παρέας μπορείτε να δείτε εδώ!!
http://www.travelchat.gr/forum/index.php?action=gallery;sa=myimages;u=223Ευχομαι να διοργανώσουμε και δεύτερη εκδρομή στο εξωτερικό!!!