Αποστολέας Θέμα: Μεταμόρφωση Ημαθίας  (Αναγνώστηκε 9100 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Valevi

• Jr. Member
  • **
Απ: Μεταμόρφωση Ημαθίας
« Απάντηση #10 στις: Νοέμβριος 23, 2011, 12:21:30 μμ »
Πες μας Βαγγέλη, σε παρακαλούμε...

Αποσυνδεδεμένος Valevi

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #11 στις: Δεκέμβριος 01, 2011, 07:10:43 πμ »
Καλημέρα σε όλους :)

Ήταν μια πολύ όμορφη εκδρομή στη Μεταμόρφωση, με πολύ περπάτημα σε μονοπάτια και δασικούς δρόμους, με τη συνοδεία των δύο σκυλιών του ιδιοκτήτη του ξενώνα!
Θα επανέλθω πολύ σύντομα με λεπτομέρειες και φωτογραφίες.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #12 στις: Δεκέμβριος 01, 2011, 07:18:16 πμ »
Βλεπω τελικα οτι ο Βαγγελης δεν βοηθησε... μαλλον δεν ειδε το θεμα... τουλαχιστον βοηθηθηκες απο τις πληροφοριες που σου εδωσαν τα υπολοιπα μελη?

Αποσυνδεδεμένος Valevi

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #13 στις: Δεκέμβριος 01, 2011, 08:50:47 πμ »
Θα με βοηθούσαν πολύ αν κάναμε τελικά βόλτες με το αυτοκίνητο. Η παρέα όμως αποφάσισε να μείνουμε μακριά από τον πολιτισμό και έτσι περάσαμε τις μέρες μας περπατώντας στο δάσος -μόνο!- και μετά με φαγητά και κρασιά στην ταβέρνα του ξενώνα.
Ήταν πραγματικές "διακοπές" με την έννοια της διαφοροποίησης από την καθημερινότητα.

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #14 στις: Δεκέμβριος 01, 2011, 09:33:34 πμ »
Η παρέα όμως αποφάσισε να μείνουμε μακριά από τον πολιτισμό και έτσι περάσαμε τις μέρες μας περπατώντας στο δάσος -μόνο!- και μετά με φαγητά και κρασιά στην ταβέρνα του ξενώνα.

Tι ωραίο που ακούγεται αυτό!!!Συνήθως τρέχουμε να δούμε όσο περισσότερα αξιοθέατα μπορούμε και δεν ξεκουραζόμαστε καθόλου στις εκδρομές μας,μάλλον το αντίθετο.Θα ήθελα να το κάνω αυτό κάποια στιγμή,δάσος ή βουνό,περπάτημα,φαγητό και ύπνο που μου λείπει  :good:
Για δώσε μας καμία πληροφορία για την περιοχή και το δάσος γιατί έχω πάει μεν Βέροια αλλά στη Μεταμόρφωση δεν με έχει πάει ακόμη ο δρόμος.

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
« Απάντηση #15 στις: Δεκέμβριος 01, 2011, 09:34:29 πμ »
Δηλαδη τριαθλο τελικα  :laugh: :laugh:
...και αν εχω τα παντα και εχω κερδισει τον κοσμο ολο, αγαπη αν δεν εχω...ειμαι ενα τιποτα

Αποσυνδεδεμένος Valevi

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #16 στις: Δεκέμβριος 01, 2011, 09:57:20 πμ »
Όντως! Λοιπόν, με αφετηρία το χωριό υπάρχει σε ένα φαρδύ ίσιο μονοπάτι μηκους 2,5 χιλιομέτρων προς έναν καταρράχτη. Η διαδρομή είναι υπέροχη αφού τριγύρω έχει δάσος με οξιές, καστανιές και καρυδιές.
Με κάποιες μικρές παρακάμψεις είναι μια διαδρομή 6 χιλιομέτρων, πολύ ξεκούραστη που βγαίνει άνετα και με παιδιά.

Η δεύτερη και πιο απαιτητική διαδρομή ξεκινά από το χωριό με προορισμό τον Άγιο Παύλο. Είναι περίπου 3 χιλιόμετρα, πάλι μέσα στο ίδιο δάσος, αλλά ανηφόρα - πολλή ανηφόρα. Σε αυτά τα τρία χιλιόμετρα ανεβήκαμε περίπου 300 μέτρα υψόμετρο. Και μετά, αφού παρέλαβε ο σύζυγος την κόρη μας που είχε κουραστεί πολύ, συνεχίσαμε ενήλικες μόνο για άλλα 3,5 χιλιόμετρα προς το χιονοδρομικό, εξίσου ανηφορικά αλλά άσφαλτο οπότε πολύ πιο ξεκούραστα.

Καταλαβαίνετε ότι τις υπόλοιπες ώρες τρώγαμε αγριογούρουνα και άλλες νοστιμιές, και σβήναμε την κούρασή μας με τσίπουρο και μπρούσκο κρασάκι!

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
« Απάντηση #17 στις: Δεκέμβριος 01, 2011, 10:00:30 πμ »
 Aισχος  :nea:

η λεξη ΤΣΙΠΟΥΡΟ  ειναι απαγορευμενη στο φορουμ ...σε παρακαλω να μην την ξαναχρησιμποποιησεις
 :beee:
...και αν εχω τα παντα και εχω κερδισει τον κοσμο ολο, αγαπη αν δεν εχω...ειμαι ενα τιποτα

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
« Απάντηση #18 στις: Δεκέμβριος 01, 2011, 10:02:54 πμ »
 :'(   :'(   :'( 
 :cray:   :cray:   :cray:

ξεμειναμε απο τσιπουροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
παιδια στειλετε...πληρωνουμε οσο οσο  :drink:

Αποσυνδεδεμένος Valevi

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #19 στις: Δεκέμβριος 01, 2011, 10:08:07 πμ »
...τσιπουράκι;;;